Kredi biznesi për të nisur biznesin tuaj!

Krediti i biznesit

Keni nevojë për një trampolinë për të nisur biznesin tuaj? Mësoni për kredinë e biznesit që do t'jua bëjë më të lehtë fillimin. Kredia për tregtinë e biznesit të vogël është një nga opsionet më të mira të financimit për biznesin tuaj, pasi ofron një sërë përfitimesh të rëndësishme.

Zgjidhjet më të zakonshme të financimit të përdorura nga SME-të

Si pronar i biznesit tuaj, është e natyrshme që ju të kërkoni zgjidhjet më të mira të financimit. Kredia për NVM-të është, si i tillë, një nga opsionet më praktike të financimit të korporatave. Merrni një kredi biznesi për SME-në tuaj dhe shijoni të gjitha avantazhet që vijnë me të. Kredia për SME-të është një mundësi më fleksibël dhe ofron shuma më të larta se kreditë konvencionale.

Menaxherët e SME-ve që kërkojnë një zgjidhje financimi shpesh përdorin zgjidhje tradicionale të ofruara nga bankat. Duke zgjedhur kredinë e biznesit, ju mund të zgjidhni shumën e kërkuar si dhe kohëzgjatjen e kredisë. Ju keni :

  1. Kredia operative. Këto janë zgjidhje që funksionojnë drejtpërdrejt në lidhje me llogarinë rrjedhëse të kompanisë në fjalë. Vini re, megjithatë, se një linjë kredie nënkupton gjithashtu norma interesi mjaft të larta në përgjithësi. Megjithatë, gjithçka do të varet nga kushtet e tregut.
  2. Një opsion i dytë është të zgjidhni financimin afatmesëm ose afatgjatë. Këto janë më së shpeshti hua ose qira, veçanërisht nëse objekti i kërkesës është blerja e një automjeti. Këtë herë, normat e interesit janë përgjithësisht më të favorshme.

Zgjidhni kredinë e SME-ve si një zgjidhje më efektive

Kredia e biznesit është një zgjidhje e specializuar dhe inovative që u mundëson SME-ve të marrin financim në përputhje me nevojat e tyre, pa pasur nevojë të kalojnë përmes bankës së tyre. Një organizatë private financuese mund të bëjë mashtrimin për të marrë kredi të favorshme. Duke zgjedhur këtë alternativë, klienti ka mundësinë të përfitojë nga ekspertiza e kredisë. Kredia e biznesit është ekuivalenti i kredisë private, e cila dikur jepej vetëm për individët.

Dallimi midis ofertave konvencionale dhe zgjidhjeve të reja të kreditimit të biznesit për SME-të është se ato ofrojnë më shumë fleksibilitet, një kosto më tërheqëse dhe një thjeshtësi të kërkuar. Këto dallime janë studiuar me kujdes për të konkurruar me zgjidhjet e ofruara përgjithësisht nga bankat tradicionale.

Pse kredia e biznesit është një zgjidhje e mirë për një SME?

Zgjidhjet e reja të financimit të kredisë private për NVM-të ofrojnë shumë mundësi veçanërisht të favorshme. Këtu janë këto avantazhe të famshme të kredisë së biznesit:

1. Kredia e biznesit është më fleksibël

Kur merrni një kredi biznesi, jini të sigurt se do të mund të shijoni përdorimin pa pagesë të parave të kredituara. Përveç kësaj, zgjedhja e periudhës së shlyerjes varet nga ju dhe ju do të keni mundësinë e shlyerjes së hershme nëse është e nevojshme. Vini re se shlyerja e parakohshme lejon një ulje të konsiderueshme të interesit.

2. Kredia e biznesit është e lehtë për t'u ngritur

Nëse nuk ju pëlqejnë procedurat komplekse dhe dokumentet, do t'ju pëlqejë kreditimi i biznesit! Në fakt, këtu procedurat administrative janë thjeshtuar shumë, gjë që ua lehtëson jetën huamarrësve. Përgjigjet nga institucionet janë përgjithësisht shumë të shpejta!

3. Kredia e biznesit nuk është e shtrenjtë

Për sa i përket kostos, është në interesin tuaj të merrni një kredi biznesi! Ju mund të merrni hua me të vërtetë nga 50,000 CHF.- deri në 5,000,000 CHF.- sipas nevojave tuaja. Kushtet e kredisë janë shpesh të favorshme dhe ju do të gëzoni një afat të caktuar, një normë fikse me pagesa mujore fikse. Gjithçka është e rregulluar, pa shpenzime të tepërta, pra pa surpriza të këqija!

Si huamarrës, ju mund të përfitoni nga buxhetimi i qartë. Kontrolli i kostove është një element i rëndësishëm për mbarëvajtjen e biznesit tuaj.

Si funksionon kredia e biznesit

Këtu janë 2 mundësitë që keni në dispozicion kur aplikoni për kredi biznesi:

  1. Aplikoni për kredi nga banka juaj aktuale. Ky i fundit do ta studiojë dosjen tuaj në thellësi dhe do t'ju duhet të prisni shumë javë përpara se të merrni një përgjigje. Kredia në përgjithësi do të jetë në formën e një linje kredie (overdraft në llogarinë rrjedhëse) të cilën mund ta përdorni për të financuar blerjet e dakorduara me bankën tuaj.
  2. Zgjidhja e dytë, shumë më praktike, do të jetë të kërkoni ndihmën e Lica i cili do të kujdeset për hapat për ju. Si një ndërmjetës i pavarur, ne do t'u bëjmë thirrje të gjithë partnerëve tanë që të marrin zgjidhjen më të mirë në treg për ju. Më pas ju do të merrni financimin e NVM-ve në formën e një kredie dhe për këtë arsye do të jeni të lirë të ndani fondet sipas nevojave dhe objektivave tuaja.

Çfarë norme aplikohet për një kredi tregtare apo një kredi biznesi?

Kujtojmë se shuma e kredisë apo kredisë së biznesit mund të shkojë deri në shumën 5 milionë franga. Tarifat zakonisht fillojnë nga 2,95 %.

Per informacion ne rast se deshironi blej ambiente, Lica do t'ju ofrojë një zgjidhje kredie hipotekore e cila do të jetë më e përshtatshme dhe madje edhe më e favorshme se kredia e SME-ve.

Cilat janë arsyet e marrjes së një kredie biznesi?

SME-të marrin kredi tregtare për x arsye, për sa kohë që shkon në zhvillimin dhe përmirësimin e biznesit tuaj. Mund t'ju duhet të merrni një kredi biznesi për të përmirësuar sistemet operative të kompanisë suaj, për të modifikuar pajisjet tuaja kompjuterike, për të rinovuar zyrat tuaja dhe për t'i rinovuar ato ose për të blerë një automjet profesional. Secili prej këtyre shembujve përfaqëson një kosto të konsiderueshme dhe është gjithmonë më mirë të financoni shumën e nevojshme për një projekt të caktuar, sesa të zhyteni në rezervat e kompanisë suaj.

Kushtet e nevojshme për të marrë një kredi biznesi

Ju do të duhet të plotësoni disa kritere në mënyrë që të kualifikoheni për kredi tregtare. Kushtet gjithmonë synojnë lehtësimin, megjithatë organizatat financiare gjithmonë kanë prioritet kompanitë që kanë ekzistuar prej të paktën një viti, në favor të atyre që sapo janë krijuar ose që duan të fillojnë projektin e tyre. Sidoqoftë, në përgjithësi, do t'ju duhen disa gjëra:

  • një rishikim të plotë të një viti;
  • të jetë në gjendje të tregojë se biznesi është fitimprurës;
  • të mos ketë asnjë padi në pritje në emër të kompanisë;
  • një kompani e regjistruar me regjistri tregtar ;

Nëse mendoni se nuk i përmbushni këto kritere, mos u shqetësoni! Lica gjithashtu ka zgjidhje alternative të cilat sigurisht do të jenë me përfitim të madh për ju. Mos hezitoni të telefononi këshilltarët tanë të cilët do të jenë në gjendje t'ju ndihmojnë në përpjekjet tuaja dhe t'ju japin këshillat më të mira për të marrë financimin tuaj sa më shpejt të jetë e mundur.

Dhe në rast padie, a është e mundur kreditimi i biznesit?

Po sikur biznesi në fjalë të ketë një padi? Dije që ka shumë regjistrat e kredive që bankat konsultohen në Zvicër. Nëse dëshironi që kërkesa juaj e financimit të jetë e suksesshme, është e domosdoshme që të jeni të përditësuar me të gjitha të dhënat tuaja të kreditit. Lica do t'ju ndihmojë gjithashtu në procedurat e pastrimit të të dhënave tuaja!

Konkluzioni ynë për kredinë e SME-ve

Lica ka përvojë të gjerë në fushën e kreditimit të SME-ve dhe për këtë arsye mbështet rregullisht klientët në arritjen e ëndrrave të tyre.

Si për çdo lloj financimi, do të jetë gjithmonë e këshillueshme që të analizohet me kujdesin më të madh situata aktuale e një kompanie për t'u orientuar më pas në zgjidhjen më të mirë pa humbur kohë. Prandaj, ne besojmë se është gjithmonë e preferueshme të investoni pak më shumë kohë në fillim të marrëdhënies për të rritur shanset për dhënien e kredisë. Ja përse, Lica favorizon në të gjitha rastet një qasje të personalizuar ndaj çështjes së kredisë dhe kërkon kohë për të njohur klientët e saj.

Tani që e dini se si funksionon kredia e biznesit, gjithçka që duhet të bëni është të aplikoni. Me Lica është e thjeshtë, e shpejtë dhe efikase! Dhe po, ju e bëni kërkesën tuaj online në më pak se 5 minuta dhe më pas ekipet tona të specializuara do të bëjnë punën për ju. Kjo ju kursen kohë dhe para!

A keni pyetje para se të bëni kërkesën tuaj? Këshilltarët tanë janë atje për t'iu përgjigjur pyetjeve tuaja 7 ditë në javë. Na pyesni për më shumë informacion dhe ne do të jemi të lumtur t'ju përgjigjemi.

Duke vazhduar të përdorni këtë faqe interneti, ju pranoni përdorimin e cookies dhe teknologjive të tjera të ngjashme. Më shumë informacion këtu.

Lica
4.9
Based on 205 reviews
mundësuar nga Google
Thibault Rouviere
Thibault Rouviere
19:29 15 24 korrik
Mirko Ciullo
Mirko Ciullo
09:43 10 24 korrik
Z. Manuel Ognissanti është një person shumë korrekt, i dobishëm dhe i sjellshëm. Unë isha shumë i lumtur me të
Niklaus Ducret
Niklaus Ducret
06:48 08 24 korrik
Ndjekje e mirë e klientit, reagime shumë të mira Mara ishte e shkëlqyer dhe e ndoqi mirë dosjen time.
See All Reviews
js_loader

Na dërgoni aplikacionin tuaj:

Zgjidhni gjuhën tuaj dhe bëni pyetjet tuaja!