Кредитот одби?
CleanData оди
помогни ти!

Безбедноста да бидете чекор понапред од вашите финансиски информации!
Решение со кое наоѓате одлична солвентност
Добијте детална анализа на причините за одбиен кредит
Ние ви помагаме до можноста за посакуваниот кредит
Вашиот пакет CleanData чини само 69 CHF. -
Кредитот одби

CHF
69

Кредитот одби? CleanData може да ви помогне!

Одбиен заем? Пакетот CleanData може да ви помогне!

Кредитот одби

CHF
69


Нарачајте го вашиот пакет CleanData

Ви стоиме на располагање 7 дена во неделата да одговориме на вашите прашања!

Што нашите клиенти
кажи за нас:

Услугата CleanData не гарантира дека идните средства ќе бидат добиени од трети лица финансиски институции. Исто така, не може да гарантира систематско бришење на списокот во регистар на податоци кога ова е оправдано или кога доверителот е овластен со закон да не ги коригира информациите што се чуваат во предметниот регистар на обврзникот кој ги бара.

ВЕСТИ

Нашите најдобри написи за состојбата на одбиениот кредит!

Главните причини за одбиен заем
24Јан

Главните причини за одбиен заем

Вашето досие е завршено, а сепак банката одбива да ви даде заем? Оваа ситуација обично е извор на голема фрустрација. За да ја засилат вашата нервоза, финансиските организации нема да ви ги кажат причините за ова одбивање. Сепак, многу причини може да доведат до одбивање на заемот. Откријте кои од нив во оваа нова статија. […]

Како да избришете код во ЗЕК?
07Јан

Како да избришете код во ЗЕК?

ЗЕК (кредитен информативен центар) е швајцарски информативен центар за кредитни информации. Тој е поврзан со кредитните активности на физичките и правните лица. Ова води регистар во кој одредени претпријатија како банки или кредитни и лизинг организации внесуваат шифри кои се однесуваат на навиките за плаќање […]

Последиците од одбиен кредит?
08Мар

Последиците од одбиен кредит?

Апликацијата за кредит понекогаш се претставува како чудо решение за тежок животен контекст. Така, финансиските организации како што се банките имаат целосно право да го одбијат барањето. Одбиениот кредит е мотивиран од неколку причини, сепак, последиците се казнети во земја каде што кредитот владее во […]

Lica
5.0
Based on 42 reviews
напојувано од Google
Фереира Алберто
Фереира Алберто
08:16 09 22 септември
Голема благодарност до Lica и особено до Франсоа Гас. Вашите напори не остануваат незабележани. Ви благодариме за вашата помош и поддршка. Вие сте навистина предност за вашиот тим и за целата организација. Вашата работна етика и вашата вклученост се достојни за восхит, ние сме среќни што имаме некој исто толку посветен како вас на бродот!
Сесилија де Јонг
Сесилија де Јонг
08:57 15 22 јули
Личноста на мојот одговор е многу професионална, ефикасна, доверлива, вредна, ги ажурира моите барања во секое време, многу сум му благодарен на Омар Гургел, кој секогаш добро се грижи за моето досие, Браво е величествено и одлично! Навивајте! Работодавецот треба да се гордее со него, да му аплаудира и да го унапредува ве молам 👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻
Thelight33 World
Thelight33 World
15:14 13 22 јули
Бев многу задоволен од услугите на господинот Омар Гургел, силно го препорачувам! 👍
See All Reviews
js_loader

Продолжувајќи да ја користите оваа веб-страница, се согласувате дека може да се користат колачиња или други слични технологии. Повеќе информации тука.

Испратете ни ја вашата апликација:

вашата еволуција е во ваши раце!

Изберете го вашиот јазик и поставете ги вашите прашања!

Изберете заем што одговара на вашите потреби!

Највисока стапка на прием во Швајцарија
Вашето барање за помалку од 2 минути
Најдобри услови на пазарот
Одговор за помалку од 24 часа
Без административни такси
✓ Највисока стапка на прифаќање во Швајцарија
✓ Вашето барање за помалку од 2 минути
✓ Најдобри пазарни услови
✓ Одговор за помалку од 24 часа
✓ Без такси за апликација