Vašata privatna aplikacija za kredit so Lica!

aplikacija za kredit

Кога сакате да добиете приватен кредит со добри услови, мора да ја поднесете вашата апликација до неколку банки. Покрај тоа, вашата датотека за апликација за кредит мора да ја покаже најдобрата можна солвентност. Затоа, процесот вклучува многу стапици кои треба да се избегнат. Ова е причината зошто секогаш е најдобро да ги побарате услугите на информиран приватен кредитен брокер!

Со цел да ги добиеме најдобрите можни услови за вас, воспоставивме клучен процес за извршување на вашето барање за кредит на најдобар можен начин. Еве го процесот Lica кој е поделен на 3 главни чекори.

  1. Остварување контакт
  2. Обработка на вашето барање
  3. Исплата на вашите средства

За да ви овозможи целосно разбирање на бизнисот на приватен кредитен брокер, решивме да го детализираме нашиот бизнис низ овие 3 фази во оваа нова статија. Добро читање!

Главните чекори при аплицирање за кредит со Lica

Како што е објаснето погоре, процесот на аплицирање за приватен кредит на Lica е поделен на 3 чекори. Тоа се, воспоставување контакт, обработка на вашето барање и исплата на вашите средства. За информации, приватно барање за кредит обично се обработува за помалку од 24 часа по приемот на сите документи.

Првиот контакт

Одвојте време да ве запознаеме и да ги собереме вашите информации

При првиот контакт, секогаш ни е важно добро да ве запознаеме. Така, нашите вработени пред се ќе слушајте ги вашите потреби за подобро да ја разберете вашата ситуација. За време на овој чекор, приватниот кредитен советник ќе ви постави различни прашања. Во зависност од вашите одговори, тој ќе може правилно да ја води подготовката на вашата апликација за кредит.

Се обработува вашата кредитна апликација

Анализирајте ја вашата кредитна апликација и оптимизирајте го вашиот буџет

За да ја подготвите вашата датотека за апликација за заем, вашиот назначен приватен кредитен советник ќе ве праша голем број документи. Со овие, тој ќе може правилно да ја подготви вашата апликација за кредит. Во зависност од информациите содржани во овие документи, вашиот приватен кредитен советник ќе може да одреди како најдобро да ја претстави вашата датотека. Добро подготвената апликација за заем во голема мера ќе ги зголеми шансите да добиете одобрение за заем.

Откако вашата датотека е завршена, може да се испрати до различни финансиски институции. Пред овој чекор, со цел да максимизирајте ги вашите шанси за прифаќање, внатрешен оператор ќе го провери и квалитетот на вашата датотека.

Потврдете го барањето внатрешно пред да ја поднесете вашата датотека до банките
aplikacija za kredit

Проверката на вашето барање од внатрешен оператор е одлучувачки чекор во процесот. Ова е со цел да се избегнат можните одбивања. Навистина, ако акумулирате одбивања во централната кредитна датотека (ЗЕК), последователно ќе ги намалите вашите шанси за добивање приватен кредит. За време на овој чекор за верификација, внатрешниот оператор прво ќе ја потврди вашата кредитна апликација. Тој ќе потврди дали вашите информации се точни и дали вашите способност за поддршка на приватен кредит е одржлив со текот на времето. Овој чекор за проверка, исто така, помага да се избегнат какви било грешки пред да ја поднесете вашата датотека до кредитни институции.

Побарајте ги нашите партнери и споредете ги добиените понуди

Откако вашето досие е комплетирано, потврдено од внатрешен оператор и известувањето е поволно за доделување приватен кредит, можеме да го доставиме до различните заемодавци на пазарот. Ова беше деликатен и клучен чекор процесот на доделување. Некој погрешно би можел да помисли дека едноставно се работи за поднесување на вашето барање до што е можно повеќе установи, но тоа апсолутно не е така. Напротив, тука ќе стане збор за постапување со трпение и методично!

Навистина, секоја институција за заем ќе има различни одговори. Затоа, ќе биде неопходно да се приспособи или поправи вашето досие пред евентуално да побарате други претпријатија. По првото одбивање, поднесувањето на вашата кредитна апликација во второ претпријатие без да се направат потребните корекции би било сериозна грешка што секако би довело до второ одбивање. Примајте повеќе последователни одбивања, може да ве спречи да добиете приватен кредит неколку месеци или години.

На Lica, ги максимизираме вашите шанси да го добиете вашиот приватен кредит по најдобри услови. Ова е причината зошто одвојуваме време за интелигентно да ја поднесеме вашата приватна апликација за кредит.

Исплата на средства во врска со вашата кредитна апликација

Ве советуваме пред да го потпишете вашиот договор
aplikacija za kredit

Ја исполнивме нашата главна мисија и знаете дека ќе можете да ги добиете средствата што се очекуваат за вашиот проект. Но, нашата работа не застанува тука! Навистина, штом ќе се прими прифаќањето, ќе зависи од нас да ве информираме и советуваме пред да го потпишете вашиот приватен договор за кредит. За време на овој чекор, вашиот приватен кредитен советник ќе разговара со вас за следниве прашања:

  1. Кои се условите за плаќање на вашиот договор?
  2. Што е каматна стапка од вашиот приватен кредит
  3. Дали е можно предвреме да се раскине договорот?
  4. Како? 'Или' Што пријавите за даноци вашиот приватен заем?
  5. Дали после тоа ќе биде можно покачување?
  6. И сите други прашања што може да ги имате!

Правилно советуван клиент е клиент со кој е можна долготрајна врска. Врз основа на овој принцип, сите вработени во Lica се стремат да воспостават доверливи односи со секој наш клиент. Затоа, правилното советување при потпишување на вашиот приватен кредитен договор е клучен чекор на кој му придаваме големо значење.

Lica е покрај вас додека не се платат вашите средства

Вашиот кредитен договор сега е потпишан и затоа чекате да се исплатат вашите средства. Во случаите 99%, плаќањето се врши без тешкотии и затоа ги добивате парите како што се очекуваше. Но, се случува при плаќањето банката да забележи неправилност во вашето досие. Имаш на пример потера што не се знаело кога сте го дале заемот. Документ кој е во спротивност со одредени информации земени во предвид, исто така, може да спречи исплата на средства.

Во оваа ситуација, неопходно е брзо и ефективно да се дејствува со институцијата за заем. Затоа, вашиот приватен кредитен советник ќе ви ја објасни ситуацијата без одлагање и ќе најде решение со вас за да го решите проблемот. Да се биде во можност да смета на а доверлив посредник затоа е од клучно значење во текот на процесот на аплицирање за кредит додека не се добијат средствата.

Ние одржуваме долгорочни деловни односи со нашите клиенти
aplikacija za kredit

Задоволен клиент е клиент кој зборува позитивно за нашите услуги! Затоа, активната препорака се добива со внесување на вистинска додадена вредност во процесот на аплицирање за кредит. Ние гарантираме дека секој од нашите клиенти е целосно задоволни од нашите услуги во времето е апсолутен приоритет.

Дополнително, деловниот однос не престанува веднаш штом ќе се платат вашите приватни кредитни средства. Навистина, можеби ќе ви треба покачување, предвремена отплата или прегледување на условите од вашиот договор. Покрај тоа, некои даватели на услуги нудат можни прекини во надоместокот на вашите месечни исплати. Во зависност од вашите потреби, одвојте време да го контактирате вашиот приватен кредитен советник кој ќе се справи со вашето барање со најголем интерес.

Аплицирајте за вашиот заем со Lica!

Сега кога сте целосно запознаени со нашата методологија за работа, знаете дека ќе бидете во добри раце на Lica за да го добиете посакуваниот приватен кредит. Ако сте подготвени да аплицирате за вашиот кредит, направете вашето онлајн барање за помалку од 2 минути. Ќе добиете необврзувачка понуда во рок од 24 до 48 часа. Поставете го вашето барање без дополнително одлагање на следниот линк:

Дали имате прашања пред да аплицирате? Нашите советници се тука директно да одговорат на вашите прашања 7 дена во неделата WhatsApp. Побарајте не повеќе информации и со задоволство ќе ви одговориме!

Lica
5.0
Врз основа на 56 прегледи
напојувано од Google
1TP12 Тавиер Валдес
1TP12 Тавиер Валдес
08:38 28 22 ноември
Би сакал да и се заблагодарам на Мара Гарсија за нејзината брзина и вештини. Благодарение на неа успеав што поскоро да го добијам тоа што го сакав.ПоздравXV
Оберлин Мајкл
Оберлин Мајкл
16:58 01 22 ноември
Таа навистина бев јас, таа е единствената која веруваше во мене, ја сметам за неверојатна
Винсент Морел
Винсент Морел
13:14 24 22 октомври
Мара Гарсија ја препорачувам за кредитите
Погледнете ги сите прегледи
js_loader

Продолжувајќи да ја користите оваа веб-страница, се согласувате дека може да се користат колачиња или други слични технологии. Повеќе информации тука.

Испратете ни ја вашата апликација:

Изберете го вашиот јазик и поставете ги вашите прашања!