Portali i trajnimit

Privatësia e të dhënave

Përpara se të konsultoheni me këtë faqe interneti, ju lutemi vini re pikat e mëposhtme:

  1. I kufizuar: Kjo faqe në internet është e rezervuar ekskluzivisht për punonjësit dhe partnerët e kompanisë sonë dhe përmban informacione konfidenciale dhe të dhëna të ndjeshme. 

  2. Përgjegjësia: Ju jeni përgjegjës për të gjitha veprimet e ndërmarra nga llogaria juaj e aksesit. Sigurohuni që të dilni pasi të keni shqyrtuar informacionin e nevojshëm dhe mos e lini seancën tuaj të hapur në një kompjuter ose pajisje të pasiguruar.

  3. Privatësia: Të dhënat dhe materialet në këtë faqe interneti janë rreptësisht konfidenciale. Ju nuk mund të kopjoni, shkarkoni, printoni ose ua zbuloni këtë informacion personave të paautorizuar, të brendshëm ose të jashtëm të kompanisë. Nëse keni ndonjë dyshim në lidhje me shpërndarjen e të dhënave të caktuara, ju lutemi kontaktoni menjëherë menaxherin tuaj të linjës ose departamentin e sigurisë së IT.

  4. Siguria: Kompania jonë merr të gjitha masat e nevojshme për të garantuar sigurinë e këtyre të dhënave konfidenciale. Megjithatë, është përgjegjësia juaj të raportoni çdo anomali ose aktivitet të dyshimtë që mund të vëreni gjatë përdorimit të faqes së internetit.

Ne mbështetemi në angazhimin tuaj për të respektuar përgjithësisht konfidencialitetin e informacionit konfidencial dhe bashkëpunimin tuaj për të garantuar sigurinë e të dhënave tona.

Duke vazhduar të përdorni këtë faqe interneti, ju pranoni përdorimin e cookies dhe teknologjive të tjera të ngjashme. Më shumë informacion këtu.

Lica
4.9
Based on 174 reviews
mundësuar nga Google
Arthur Esteves
Arthur Esteves
14:56 16 prill 24
Përvoja ime ishte 5 yje. Personi që trajtoi rastin tim ishte zonja Mara Garcia. Një profesionist i shkëlqyer, shumë miqësor dhe gjithmonë i disponueshëm për t'iu përgjigjur të gjitha pyetjeve të mia. Ai e trajtoi të gjithë procesin në mënyrën më të mirë të mundshme. Gjithçka ishte me 5 yje.
Cergiogomes Gomes
Cergiogomes Gomes
10:30 03 24 Prill
Pershendetje pershendetje shikoj zoti Omar eshte ne maje shume punetor i vemendshem shume profesionist pergjegjes me pelqeu te punoja me zotin Omar urime telefononi te kemi nje bashkepuntor te tille.
Haileab Behre
Haileab Behre
00:40 02 24 Prill
See All Reviews
js_loader

Na dërgoni aplikacionin tuaj:

Zgjidhni gjuhën tuaj dhe bëni pyetjet tuaja!