Financimi

Blini shtëpinë tuaj në Portugali pa kapital!

Përgjigju në
më pak se 24 orë

-> Ofertë jo detyruese

Shoqërimi
në vend

-> Rrjeti zviceran në Portugali

Kredia juaj
deri në 400,000.-

-> Fondet e paguara brenda 14 ditëve

Shtëpi në Portugali

Kredi e shpejtë


Cili është çmimi i shtëpisë tuaj të ardhshme në Portugali?

 

Cilat janë të dhënat tuaja personale?

Transmetimi i informacionit është i koduar.
 

Cilat janë detajet e kontaktit tuaj?

 

Konfirmimi i të dhënave dhe vërejtjeve të mundshme:

 

Jemi në dispozicionin tuaj 7 ditë në javë!

Çfarë klientët tanë
thuaj për ne:

shtëpi në portugali
shtëpi në portugali

Procesi i shpejtë i blerjes

Shtëpia juaj në Portugali në 3 hapa!

shtëpi në portugali

Financimi

Ju bëni kërkesën tuaj dhe ne kujdesemi për marrjen e fondeve të nevojshme. Pagesa brenda 14 ditëve dhe rimbursim pa pagesë nëse nuk e gjeni atë që kërkoni.

shtëpi në portugali

Blerje

Agjentët tanë në vend përzgjedhin shtëpitë në Portugali dhe ju shoqërojnë gjatë vizitave. Ju thjesht zgjidhni shtëpinë tuaj të ëndrrave dhe ne bëjmë pjesën tjetër.

Administrative

Të gjitha procedurat administrative trajtohen nga ne. Nuk ka surpriza të pakëndshme dhe nuk ka nevojë të shkoni përpara dhe me radhë për të menaxhuar blerjen e shtëpisë tuaj në Portugali.

Blini shtëpinë tuaj në Portugali pa kapital

Realizoni ëndrrën tuaj me Lica!

Shembull i llogaritjes me një kredi prej 100,000 CHF, një normë interesi efektive vjetore midis 3.95% dhe 9.95% dhe një afat 12 muajsh. Ky financim gjeneron interes total midis 2,152 CHF dhe 5,471 CHF. Kohëzgjatja: 12-120 muaj. Norma maksimale vjetore e interesit 9,95%. Ndalohet dhënia e kredisë nëse çon në mbi-borxh të konsumatorit (arti 3 LCD).

E drejta e autorit © 2018-2023 Lica

Lica
5.0
Bazuar në 99 komente
mundësuar nga Google
Dave Martins
Dave Martins
15:51 03 e martë 23
Zonja Garcia, me të cilën kam pasur kontakt nga fillimi në fund, ishte e shkëlqyer, e vëmendshme dhe shumë profesionale, duhet theksuar sepse në këtë fushë është shumë e rrallë. E mora kredinë time të majme shpejt prej tyre. Unë vetëm mund të rekomandoj
Rachel Pittet
Rachel Pittet
12:33 02 e martë 23
Shumë i kënaqur, është gjetur një zgjidhje e mirë. Faleminderit shumë për punën tuaj
Rui P.Santos
Rui P.Santos
14:08 31 janar 23
Shërbim i shkëlqyer, mbështetje shumë e mirë ndaj klientit gjatë gjithë rrugës. Një kënaqësi e vërtetë që i gjeta. Mara bëri gjithçka për të më ndihmuar të gjeja një zgjidhje. Faleminderit
Shihni të gjitha rishikimet
js_loader

Duke vazhduar të përdorni këtë faqe në internet, ju pranoni që cookies ose teknologji të tjera të ngjashme mund të përdoren. Më shumë informacion këtu.

Na dërgoni aplikacionin tuaj:

Zgjidhni gjuhën tuaj dhe bëni pyetjet tuaja!