Kredi private për AVS dhe Anuitants AI

kredi për anuitantët

A jeni një anusues AVS ose AVI?

AVS dhe AI janë dy ofruesit e shtyllës së parë. Sigurimi i pleqërisë dhe i të mbijetuarve (AVS) paguan pensione për pensionistët dhe vejushat, pensionet e vejushave dhe jetimëve për të mbijetuarit. Ndërsa Sigurimi i Aftësisë së Kufizuar (AI), ai paguan përfitime (pensione) për njerëzit që janë me aftësi të kufizuara. Prandaj ne do të shohim se si këto tre lloje përfituesish mund të përfitojnë nga financimi kur ata vërtet kanë nevojë për të.

Cilat janë kushtet për marrjen e kredisë private?

Edhe nëse është e mundur të bëhet a aplikim për hua personale kur jeni anuentues AVS / AI, jo të gjitha bankat do ta pranojnë domosdoshmërisht kërkesën tuaj. Në mënyrë që skedari juaj të përpunohet në një bankë, do t'ju duhet të plotësoni kushtet e mëposhtme:

 • Përfitimet tuaja nga AVS ose AI, pensionet e shtyllës së dytë dhe çdo burim tjetër të ardhurash janë të paktën 2500 CHF në muaj
 • Ju jeni nën 70 vjeç kur përfundon kontrata
 • Ju nuk keni padi në pritje (përfshihen aktet e parazgjedhura)

Me Lica, ju keni çdo shans për të marrë kredi me kushte shumë të favorshme duke qenë një anuitant. Përfitoni duke bërë kërkesën tuaj falas dhe pa detyrim. Së bashku do të gjejmë një zgjidhje për të marrë financimin e dëshiruar.

Cilat periudha të shlyerjes janë të mundshme me një hua për përfituesit e anusit?

Politika e moshës me bankat është vendosur midis 62 dhe 64 vjet për të arritur një hua. Sidoqoftë, në disa raste është e mundur të merret kredi për përfituesit deri në 70 vjeç. Kështu që Anuentuesit AVS / AI përfitoni nga kohëzgjatja maksimale e kontratës, në përgjithësi një maksimum prej 48 muajsh.

Normat e interesit për anuitantët

Për njerëzit që marrin një pension vjetor, normat e interesit për kreditë personale në përgjithësi ndryshojnë midis 3.95% dhe 7.9%. Shkalla do të varet kryesisht nga situata individuale e secilit aplikant. Lica ju ofron gjithmonë tarifat më të mira në dispozicion për huanë tuaj private bazuar në rezultatet që këshilltarët tanë marrin pas negociatave.

Kredi për anuitantët cilat dokumente duhet të sigurohen?

Për përpunimin e saktë të skedarit tuaj, duhet të siguroni:

 • Kopja e kartës tuaj të identitetit
 • Kopje e vendimit të Fondit AI / AVS / Pensionit
 • Kopjet e 3 deklaratave tuaja të fundit të llogarisë në të cilat merrni pensionin tuaj
 • Kopjet e 3 pagesave tuaja të fundit të të ardhurave shtesë (nëse ka)
 • Kontrata e qirasë ose hipotekës
 • Nëse jeni të martuar ose jetoni në çift:
 • Kopje e kartës së identitetit zviceran ose lejes së qëndrimit të partnerit tuaj.
 • Kopjoni 3 fletëpagesat tuaja të fundit dhe 3 certifikatat e fundit të të ardhurave shtesë nga partneri juaj (nëse aplikohet).

Pse të zgjidhni LICA

Këshilltarët në Lica përpunojnë çështjen tuaj në mënyrë transparente dhe shumë efikase. Ne studiojmë situatën tuaj aktuale, mendojmë për buxhetin tuaj dhe më pas ju ofrojmë financim që i përshtatet plotësisht situatës tuaj. Lica gjithashtu negocion normën tuaj të interesit në mënyrë që të merrni ofertën më të favorshme në treg.

Për më tepër, në Lica përfitoni nga një cashback shtesë për financimin tuaj dhe kështu merrni më shumë para sesa me konkurrentët tanë!

Lica
5.0
Based on 42 reviews
mundësuar nga Google
Ferreira Alberto
Ferreira Alberto
08:16 09 22 shtator
Shumë faleminderit Lica dhe veçanërisht François Guss. Përpjekjet tuaja nuk kalojnë pa u vënë re. Faleminderit për ndihmën dhe mbështetjen tuaj. Ju jeni me të vërtetë një pasuri për ekipin tuaj dhe për të gjithë organizatën. Etika juaj e punës dhe përfshirja juaj janë të admirueshme, ne jemi me fat që kemi dikë po aq të përkushtuar sa ju në bord!
Cecilia de Jong
Cecilia de Jong
08:57 15 22 korrik
Personi i përgjigjes sime është shumë profesionist, efikas, i besueshëm, i zellshëm, përditëson kërkesat e mia në çdo kohë, i jam shumë mirënjohës Omar Gourgel, i cili kujdeset gjithmonë për dosjen time, Bravo është madhështore dhe e shkëlqyer! Gëzuar! Punëdhënësi duhet të jetë krenar për të, ta duartrokit dhe ta promovojë të lutem 👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻
Thelight33 World
Thelight33 World
15:14 13 22 korrik
Isha shumë i kënaqur me shërbimet e zotit Omar Gourgel, e rekomandoj shumë! 👍
See All Reviews
js_loader

Duke vazhduar të përdorni këtë faqe në internet, ju pranoni që cookies ose teknologji të tjera të ngjashme mund të përdoren. Më shumë informacion këtu.

Na dërgoni aplikacionin tuaj:

Zgjidhni gjuhën tuaj dhe bëni pyetjet tuaja!

Zgjidhni huanë që plotëson nevojat tuaja!

Shkalla më e lartë e pranimit në Zvicër
Kërkesa juaj në më pak se 2 minuta
Kushtet më të mira të tregut
Një përgjigje në më pak se 24 orë
Pa tarifa administrimi
✓ Shkalla më e lartë e pranimit në Zvicër
✓ Kërkesa juaj në më pak se 2 minuta
✓ Kushtet më të mira të tregut
✓ Një përgjigje në më pak se 24 orë
✓ Nuk ka tarifa aplikimi