Kredi private për AVS dhe Anuitants AI

kredi për anuitantët

A jeni një anusues AVS ose AVI?

AVS dhe AI janë dy ofruesit e shtyllës së parë. Sigurimi i pleqërisë dhe i të mbijetuarve (AVS) paguan pensione për pensionistët dhe vejushat, pensionet e vejushave dhe jetimëve për të mbijetuarit. Ndërsa Sigurimi i Aftësisë së Kufizuar (AI), ai paguan përfitime (pensione) për njerëzit që janë me aftësi të kufizuara. Prandaj ne do të shohim se si këto tre lloje përfituesish mund të përfitojnë nga financimi kur ata vërtet kanë nevojë për të.

Cilat janë kushtet për marrjen e kredisë private?

Edhe nëse është e mundur të bëhet a aplikim për hua personale kur jeni anuentues AVS / AI, jo të gjitha bankat do ta pranojnë domosdoshmërisht kërkesën tuaj. Në mënyrë që skedari juaj të përpunohet në një bankë, do t'ju duhet të plotësoni kushtet e mëposhtme:

 • Vos prestations de l’AVS ou de l’AI, les rentes du deuxième pilier et une éventuelle autre source de revenu s’élèvent au total à au moins CHF 2’500.- par mois
 • Ju jeni nën 70 vjeç kur përfundon kontrata
 • Ju nuk keni padi në pritje (përfshihen aktet e parazgjedhura)

Cilat periudha të shlyerjes janë të mundshme me një hua për përfituesit e anusit?

Politika e moshës me bankat është vendosur midis 62 dhe 64 vjet për të arritur një hua. Sidoqoftë, në disa raste është e mundur të merret kredi për përfituesit deri në 70 vjeç. Kështu që Anuentuesit AVS / AI përfitoni nga kohëzgjatja maksimale e kontratës, në përgjithësi një maksimum prej 48 muajsh.

Normat e interesit për anuitantët

Për njerëzit që marrin një pension vjetor, normat e interesit për kreditë personale në përgjithësi ndryshojnë midis 3.95% dhe 7.9%. Shkalla do të varet kryesisht nga situata individuale e secilit aplikant. Lica ju ofron gjithmonë tarifat më të mira në dispozicion për huanë tuaj private bazuar në rezultatet që këshilltarët tanë marrin pas negociatave.

Kredi për anuitantët cilat dokumente duhet të sigurohen?

Për përpunimin e saktë të skedarit tuaj, duhet të siguroni:

 • Kopja e kartës tuaj të identitetit
 • Kopje e vendimit të Fondit AI / AVS / Pensionit
 • Kopjet e 3 deklaratave tuaja të fundit të llogarisë në të cilat merrni pensionin tuaj
 • Kopjet e 3 pagesave tuaja të fundit të të ardhurave shtesë (nëse ka)
 • Kontrata e qirasë ose hipotekës
 • Nëse jeni të martuar ose jetoni në çift:
 • Kopje e kartës së identitetit zviceran ose lejes së qëndrimit të partnerit tuaj.
 • Kopjoni 3 fletëpagesat tuaja të fundit dhe 3 certifikatat e fundit të të ardhurave shtesë nga partneri juaj (nëse aplikohet).

Pse të zgjidhni LICA

Les conseillers de chez Lica traitent votre dossier de manière transparente et très efficace. Nous étudions votre situation actuelle, nous pensons à votre budget, et puis nous vous proposons des financements parfaitement adaptés à votre situation. Lica négocie également votre taux d’intérêt afin que vous obteniez l’offre la plus avantageuse du marché.

Për më tepër, në Lica përfitoni nga një cashback shtesë për financimin tuaj dhe kështu merrni më shumë para sesa me konkurrentët tanë!

Duke vazhduar të përdorni këtë faqe në internet, ju pranoni që cookies ose teknologji të tjera të ngjashme mund të përdoren. Më shumë informacion këtu.

Na dërgoni aplikacionin tuaj:

Evolucioni juaj është në duart tuaja!

Zgjidhni gjuhën tuaj dhe bëni pyetjet tuaja!

Zgjidhni huanë që plotëson nevojat tuaja!

Shkalla më e lartë e pranimit në Zvicër
Kërkesa juaj në më pak se 2 minuta
Kushtet më të mira të tregut
Një përgjigje në më pak se 24 orë
Pa tarifa administrimi
Rate Shkalla më e lartë e pranimit në Zvicër
Request Kërkesa juaj në më pak se 2 minuta
Kushtet më të mira të tregut
✓ Një përgjigje në më pak se 24 orë
✓ Pa tarifa administrimi

Kredi personale

3'000.- deri 400'000.-
Vlerësoni nga 3.9%
Shko!

Kredi për pasuri të paluajtshme

250'000.- deri 3'000'000.-
Vlerësoni nga 0.75%
Shko!

Krediti i biznesit

50'000.- deri 1'000'000.-
Vlerësoni nga 2.9%
Shko!