Në Lica përfitoni kredi private me cashback!

kredi private me cashback

Shpenzimet urgjente, blerjet e mëdha, konsolidimi i borxhit, etj., aplikimi për kredi private mund t'ju ndihmojë shumë për të papriturat. Nëse dëshironi të merrni një kredi personale në Zvicër, mos kërkoni më tej! Lica është alternativa juaj më e mirë. Një institucion financiar i njohur në Zvicër, Lica jo vetëm që ju ofron oferta të favorshme, por ofron edhe shpërblime dhe bonuse të ndryshme për klientët e saj. Në të vërtetë, ju mund të përfitoni nga një kredi private me cashback në Lica.

Konteksti: çfarë është cashback?

Le cashback est une remise d’argent de la part du prestataire. Il s’agit en quelque sorte d’une récompense avec laquelle vous obtenez plus d’argent. Il  est principalement utilisé par les banques et les organismes de crédit pour encourager les consommateurs à effectuer leurs demandent chez eux. En effet, avec le principe du cashback toute les parties sont gagnantes !

cashback zbatohej për institucionet e kreditit

Përveç tregtisë elektronike, sistemi cashback vlen edhe për institucionet financiare. Sigurisht, për një aplikim për kredi konsumatore, një institucion huadhënës mund t'ju japë një shpërblim përveç shumës së marrë hua. Me këtë në mendje, Lica është zgjidhja më e mirë e financimit për marrjen e kredisë private. Me fjalë të tjera, thjesht duhet të aplikoni për kredinë tuaj 100% në internet në Lica për të përfituar nga një cashback.

Ndarja e komisionit për një kredi private në Lica

Në Zvicër, ka qindra institucione bankare që ofrojnë oferta të ndryshme krediti. Normat e interesit, pagesat mujore, tarifat etj., variojnë sipas çdo institucioni krediti. Në këtë drejtim, shpesh është e vështirë të aplikosh për kredi pa ndërhyrjen e a ndërmjetës i specializuar në kredite.

Për të inkurajuar klientët e rinj të aplikojnë për kredi, Lica ofron të ndajë komisionet e saj në formën e cashback. Është mbi të gjitha një garanci e mirëbesimit ndaj klientëve tanë. Megjithatë, bëhet fjalë edhe për shërbimin e interesave të tyre dhe garantimin e pritshmërive të tyre (kushtet e shlyerjes, kostoja e marrjes së një kredie, tarifat e administrimit, kohëzgjatja e kredisë, afatet etj.).

Duke ndarë komisionet e tij, Lica operon në neutralitet të plotë. Kështu, ne krijojmë marrëdhënie të shëndetshme me klientët tanë për të cilët vlejnë vetëm rezultatet. Për më tepër, me ndarjen e komisionit, ne sigurohemi që përparësi t'i jepet këshillës dhe jo shitjes.

Moins de commission = moins de chiffre d’affaire ?

Et bien non ! Après plus de 4 années d’exercice, nous pouvons affirmer que le concept est gagnant pour toute les parties. En effet, à l’aide d’une proposition intéressante financièrement pour nos clients, ceux-ci nous sollicitent sans avoir recours à un marketing agressif et donc des dépenses publicitaires importantes. De plus, nous pratiquons une stricte optimisation de nos charges. Par exemples, Lica incite favorablement le télétravail de ses employés, digitalise au maximum ses processus et développe des solutions informatiques efficaces pour la gestion de ses clients.

Lica është një kompani 2.0 e së ardhmes dhe fokusohet në dixhitalizimin e saj.

Kompanitë e gjeneratës së re se tournent toutes vers des processus allégés et une digitalisation complète des activités. D’ailleurs, le tournant lié à cette digitalisation demande des compétences pointues en informatique et une large connaissance de la gestion d’une entreprise. Pour s’adapter à ce changement radical, Lica investit une large partie de ses ressources dans le développement de supports informatiques uniques et dans la formation de ses collaborateurs.

Recevez jusqu’à CHF 5’000.- de cashback en plus de votre crédit privé

Lica est une société de crédit qui propose la meilleure prestation de services pour ses clients. Ainsi, vous profitez d’offres avantageuses, des options de facilités et les meilleures conditions du marché en Suisse. Merrni një kredi 100% në internet chez Lica vous permettra non seulement de recevoir rapidement les meilleures conditions, mais également de bénéficier d’un cashback allant jusqu’à CHF 5’000 CHF directement sur votre compte bancaire.

Për të pasur një kredi private dhe një cashback, Lica ju ofron një abonim të shpejtë, të thjeshtë dhe efikas. Plotësoni formularin e aplikimit për kredi personale drejtpërdrejt në internet. Do t'ju duhen vetëm disa sekonda. Për informacion, Lica ka norma më e mirë e pranimit kredi në Zvicër. Pas vlerësimit të kërkesës suaj, ju merrni një përgjigje brenda 24 orëve. Shuma e marrë hua do të paguhet drejtpërdrejt në llogarinë tuaj. Pas 30 ditësh, ju merrni një cashback ekuivalente me 50 % të komisioneve tona për çdo kontratë kredie të bërë 100% online.

Kushtet për marrjen e cashback tuaj

Asgjë nuk është më e lehtë! Për të përfituar nga cashback juaj, kërkesa juaj duhet të bëhet 100% online në lidhjen e mëposhtme. Plotësoni informacionin e kërkuar dhe ngarkoni me listën e dokumenteve të kërkuara në fund. Nëse është e nevojshme, operatorët tanë janë në dispozicion 7/7 për t'iu përgjigjur pyetjeve tuaja gjatë procesit të aplikimit.

Përparësitë e cashback për një kredi private në Lica

cashback është një zgjidhje fituese. Për institucionin kreditues, ndarja e komisioneve garanton një shërbim më tërheqës, më të favorshëm dhe më transparent. Ky është një argument kryesor për promovimin e ofertave tona të kreditit. Për huamarrësin, cashback është një mundësi për të kursyer para në aplikimin e tij për kredi personale. Për më tepër, është një shumë e konsiderueshme për t'u marrë përveç kredisë së tij.

Përfundimi ynë mbi parimin e cashback

C’est simple, équitable et financièrement intéressant pour tout le monde ! Vous l’aurez compris, en tant que client, profiter des services de Lica vous garantit plus de neutralité. Mais également des meilleurs conseils et plus d’argent !

Indépendamment des avantages, vous bénéficiez également d’une expertise élargie sur le domaine du financement. Qu’il s’agisse d’un crédit privé, d’un financimi hipotekor ose të financojnë një biznes, Lica ju ofron mbështetje personale dhe mbron interesat tuaja me institucionet financiare.

Tani që jeni plotësisht të vetëdijshëm për avantazhet e aplikimit për një kredi në Lica, gjeni kohë për të kontaktuar specialistët tanë. Ata do t'ju shoqërojnë në mënyrë neutrale dhe konfidenciale në hapat tuaj.

A keni pyetje përpara se të bëni kërkesën tuaj? Këshilltarët tanë janë aty për t'iu përgjigjur pyetjeve tuaja 7 ditë në javë direkt në WhatsApp. Na pyesni për më shumë informacion dhe ne do të jemi të lumtur t'ju përgjigjemi!

Duke vazhduar të përdorni këtë faqe në internet, ju pranoni që cookies ose teknologji të tjera të ngjashme mund të përdoren. Më shumë informacion këtu.

Na dërgoni aplikacionin tuaj:

Evolucioni juaj është në duart tuaja!

Zgjidhni gjuhën tuaj dhe bëni pyetjet tuaja!

Zgjidhni huanë që plotëson nevojat tuaja!

Shkalla më e lartë e pranimit në Zvicër
Kërkesa juaj në më pak se 2 minuta
Kushtet më të mira të tregut
Një përgjigje në më pak se 24 orë
Pa tarifa administrimi
Rate Shkalla më e lartë e pranimit në Zvicër
Request Kërkesa juaj në më pak se 2 minuta
Kushtet më të mira të tregut
✓ Një përgjigje në më pak se 24 orë
✓ Pa tarifa administrimi

Kredi personale

3'000.- deri 400'000.-
Vlerësoni nga 3.9%
Shko!

Kredi për pasuri të paluajtshme

250'000.- deri 3'000'000.-
Vlerësoni nga 0.75%
Shko!

Krediti i biznesit

50'000.- deri 1'000'000.-
Vlerësoni nga 2.9%
Shko!