Avantazhet e blerjes së kredisë private me Lica!

riblerja e kredisë private

Lundrimi në botën financiare mund të jetë konfuz, veçanërisht kur ju duhet të menaxhoni kredi të shumta në të njëjtën kohë. Kreditë personale, kreditë konsumatore dhe borxhet e tjera mund të grumbullohen shpejt, duke e bërë të vështirë menaxhimin e tyre. Për fat të mirë, ka një zgjidhje: riblerja e kredisë private.

Riblerja e kredisë private konsolidon të gjitha borxhet tuaja në një kredi të vetme. Është një mënyrë e përshtatshme për të menaxhuar financat tuaja. Për më tepër, menaxhimi i thjeshtuar është vetëm një nga avantazhet e tij të shumta!

Në këtë artikull, ne do t'i shqyrtojmë këto përfitime në detaje. Për më tepër, ne do të shohim edhe pse Lica është partneri juaj ideal për një riblerje kredie private. Në fund të fundit, ne kemi një dekadë përvojë në kreditimin privat zviceran.

Përmbajtja

  1. Çfarë është riblerja e kredisë private?
  2. Ulja e normës së interesit
  3. Një riblerje e kredisë private mund të përmirësojë pikët tuaja
  4. Pagesa më të ulëta mujore
  5. Merrni para me një blerje kredie private
  6. Pse të zgjidhni Lica për shlyerjen e kredisë tuaj private?

Çfarë është riblerja e kredisë private?

riblerja e kredisë private

Përpara se të shqyrtojmë avantazhet e blerjes së kredisë private, le të përcaktojmë këtë term. Gjithashtu i njohur si 'konsolidimi i kredisë’, kombinon disa borxhe në një. Pra, disa obligacione bëhen një. Duke kuptuar këtë koncept, ju mund të kuptoni më mirë përfitimet e tij.

Objektivi kryesor i riblerjes së kredisë private është thjeshtimi i menaxhimit të kredive të shumëfishta. Megjithatë, ka më shumë për të fituar prej saj. Ajo gjithashtu ofron përfitime të konsiderueshme. Në të vërtetë, është një strategji efektive për përmirësoni gjendjen tuaj financiare. Kjo është veçanërisht e dobishme nëse shlyerja e borxheve të ndryshme bëhet e vështirë.

Ulja e normës së interesit

Një nga avantazhet më tërheqëse të blerjes së kredisë private është mundësia e reduktimit të saj norma e interesit totalin e borxheve tuaja. Kur keni disa kredi, secila prej tyre ka normën e vet të interesit, e cila mund të ndryshojë në mënyrë të konsiderueshme. Disa mund të kenë norma interesi relativisht të ulëta, ndërsa të tjerët mund të kenë norma të tepruara. Prandaj është thelbësore që gjithmonë krahasoni ofertat e kredisë private para se të kryeni!

Duke konsoliduar të gjitha kreditë tuaja në një, ju mund të përfitoni nga një normë mesatare më e ulët interesi. Kjo do të thotë se gjatë gjithë kohëzgjatjes së kredisë, koston totale të borxhit tuaj mund të reduktohet ndjeshëm.

Le të marrim një shembull për të ilustruar këtë pikë. Supozoni se keni tre kredi me norma interesi 8%, 10% dhe 11%. Duke i konsoliduar në një kredi të vetme me një normë mesatare më të ulët interesi, le të themi 8%, ju do të kurseni në koston totale të borxhit tuaj. Kjo mund t'ju kursejë mijëra franga gjatë gjithë afatit të huasë.

Për ta bërë më të qartë këtë shpjegim, këtu është një shembull në formën e një tabele.

Lista e borxheveShuma të hapuraPagesat mujore
Banka "A" me një normë në 8%
Për një periudhë prej 60 muajsh
CHF 14'500,00294,00 CHF
Banka "B" me normë 10%
Me një kohëzgjatje prej 84 muajsh
30'000,00 CHF498,05 CHF
Banka "C" me një normë në 11%
Për një periudhë prej 48 muajsh
50'750,00 CHFCHF 1'311,70
TotaletCHF 94'750,00CHF 2'103,70

Me një blerje kredie private, mund të kurseni deri në 631,00 CHF çdo muaj në pagesat tuaja mujore!

Pasi të dihet totali i pagesave tuaja mujore, gjithçka që duhet të bëni është ta krahasoni atë me pagesën e re mujore për financimin tuaj të ardhshëm. Në këtë shembull, për një kredi private prej 94,750,00 CHF, pagesa e re mujore mund të jetë 1,472,10 CHF. Prandaj mund të kurseni deri në 631,60 CHF çdo muaj!

Një riblerje e kredisë private mund të përmirësojë pikët tuaja

Një përfitim tjetër kryesor i blerjes së kredisë private është aftësia për të përmirësuar pikët tuaja ose vlerësimin e kreditit. E juaja vlerësimi i kreditit është një masë e besueshmërisë suaj financiare dhe shpesh përdoret nga huadhënësit për të vlerësuar tuajën aftësia për të shlyer një kredi.

Duke pasur disa kredi në zhvillim, ju shfaqeni si një huamarrës i rrezikshëm në sytë e huadhënësve. Kjo mund ta bëjë të vështirë marrjen e kredive të reja në të ardhmen. Megjithatë, duke i konsoliduar borxhet tuaja në një kredi, ju dukeni më pak të rrezikshëm, gjë që mund të përmirësojë rezultatin tuaj të kreditit.

Duhet theksuar një pikë kyçe. Përmirësimi i rezultatit tuaj të kreditit ka implikime të qëndrueshme për shëndetin tuaj financiar. Në të vërtetë, një vlerësim më i lartë i kreditit hap derën për të normat më të mira të interesit për kreditë e ardhshme. Si rezultat, kjo mund të përkthehet në kursime të konsiderueshme në terma afatgjatë.

Pagesa më të ulëta mujore

riblerja e kredisë private

Reduktimi i pagesave mujore është një tjetër avantazh i rëndësishëm i riblerjes së kredisë private. Në të vërtetë, kur keni disa kredite, duhet të bëni disa pagesa çdo muaj. Secila prej këtyre pagesave mund të jetë e lartë, gjë që mund të rëndojë shumë në buxhetin tuaj mujor.

Duke grupuar kreditet tuaja, ju mund ta shpërndani shlyerjen në një periudhë më të gjatë, e cila mund të çojë në një reduktim të ndjeshëm të shumës për t'u shlyer çdo muaj. Kjo mund të lehtësojë barrën mujore financiare dhe t'ju lejojë të përdorni paratë e kursyera për shpenzime të tjera.

Megjithatë, ka një aspekt për t'u marrë parasysh. Shpërndarja e pagesave tuaja në një afat më të gjatë rezulton në pagimin e më shumë interesit për të gjithë kredinë. Prandaj, është thelbësore të mendoni me kujdes për këtë qasje. Përpara se të vazhdoni me një blerje kredie private, diskutoni me të një këshilltar financiar i besuar.

Merrni para me një konsolidim të kredive tuaja

Së fundi, riblerja e kredisë private mund t'ju lejojë për të marrë më shumë likuiditet. Në të vërtetë, gjatë operacionit të shlyerjes së kredisë, është e mundur të kërkohet një shumë shtesë. Kjo shumë shtesë mund të përdoret për financim një projekt personal, të tilla si rinovimi i shtëpisë tuaj ose udhëtimi.

Ky është një avantazh i rëndësishëm sepse ofron njëfarë fleksibiliteti financiar. Në vend që të merrni një kredi të re për të financuar një projekt, ju thjesht mund të përdorni paratë që keni marrë falë rikthimit të kredisë. Kjo mund t'ju lejojë të kryeni projektet tuaja duke ruajtur një situatë të qëndrueshme financiare.

Ricardo AndreRicardo Andre
12:55 24 prill 24
Despo DimitriouDespo Dimitriou
12:43 23 24 prill
Omar Gourgel është një person shumë kompetent dhe inteligjent. Ai është i etur për të ndihmuar dhe për të gjetur zgjidhjen më të mirë. Faleminderit për përpjekjet tuaja për të më ndihmuar me financimin tim.
Klaudia KostaKlaudia Kosta
12:28 23 24 prill
Rui AmaroRui Amaro
03:26 23 24 Prill
Rui FariaRui Faria
17:15 20 prill 24
I disponueshëm dhe i përkushtuar, falënderoj sërish zotin Ognissanti për profesionalizmin e tij.
Arthur EstevesArthur Esteves
14:56 16 prill 24
Përvoja ime ishte 5 yje. Personi që trajtoi rastin tim ishte zonja Mara Garcia. Një profesionist i shkëlqyer, shumë miqësor dhe gjithmonë i disponueshëm për t'iu përgjigjur të gjitha pyetjeve të mia. Ai e trajtoi të gjithë procesin në mënyrën më të mirë të mundshme. Gjithçka ishte me 5 yje.
Cergiogomes GomesCergiogomes Gomes
10:30 03 24 Prill
Pershendetje pershendetje shikoj zoti Omar eshte ne maje shume punetor i vemendshem shume profesionist pergjegjes me pelqeu te punoja me zotin Omar urime telefononi te kemi nje bashkepuntor te tille.
Haileab BehreHaileab Behre
00:40 02 24 Prill
Patricia DeMichelePatricia DeMichele
09:41 28 mars 24
Z. Manuel Ognissanti na dha këshilla 360 gradë. Shumë kompetent dhe profesional. Meriton më shumë se 5 yje. Falë tij, ne morëm meritën.
Andrea DeianaAndrea Deiana
03:46 28 mars 24
Z. Ognissanti Manuel, me profesionalizmin dhe kompetencën e tij, mundi të më drejtonte dhe këshillonte në mënyrën më të mirë të mundshme. Meriton më shumë se 5 yje!
Agostinho Ferreira alvesAgostinho Ferreira alves
11:26 04 mars 24
Véronique TeroscVéronique Terosc
16:29 27 shkurt 24
Eksperiencë shumë e mirë. Ajo është shumë profesioniste.
Arthur MoreiraArthur Moreira
13:51 21 24 shkurt
Marta FerreiraMarta Ferreira
14:47 20 shkurt 24
Jedidia AndrianarivonyJedidia Andrianarivony
13:49 20 shkurt 24
Është e patëmetë
Anderson ZomerAnderson Zomer
12:08 15 shkurt 24
Vërtet i kënaqur me Omanin! Shumë profesional, i qartë dhe i shpejtë! FALEMINDERIT
Houda KacemHouda Kacem
13:33 09 24 shkurt
Andreas HerzigAndreas Herzig
19:58 05 24 shkurt
Leonora NrecajLeonora Nrecaj
16:52 03 24 shkurt
Unë mund t'ju rekomandoj shumë këshillat e Mirlinda Ahmetit në Lica. Ajo është e besueshme, vepron shpejt dhe gjen zgjidhje, jam shumë i kënaqur me të. ??
Profesionalizëm i jashtëzakonshëm nga znj. Mara Garcia dhe gjithë ekipi i saj. Unë rekomandoj.
Eliane RibeiroEliane Ribeiro
11:33 30 janar 24
Do të doja të ndaja mendimin tim pozitiv për shërbimet e Lica Crédit. Ekipi i tyre profesional ishte efikas në përpunimin e aplikimit tim për kredi, me norma interesi konkurruese dhe kushte fleksibël të shlyerjes. Unë rekomandoj shumë shërbimet tuaja.
Giuseppe Di CarmineGiuseppe Di Carmine
13:39 26 janar 24
Manueli është një person i sjellshëm dhe shumë kompetent. Dikush qe di te beje punen e tij dhe qe nuk heq dore.E rekomandoj shume.
Matteo D'ArpinoMatteo D'Arpino
19:57 18 janar 24
Rosario D'alessandroRosario D'alessandro
10:38 18 janar 24
Manueli është një djalë i mirë
zyrtarevitordiaszyrtarevitordias
14:23 11 janar 24
Gjithmonë përpiquni derisa të gjejmë një zgjidhje për klientin
Marta CabralMarta Cabral
15:57 09 24 janar
Filipa DiasFilipa Dias
14:05 05 24 janar
Dovile TDovile T
13:22 03 24 janar
Faleminderit Manuel për ndihmën profesionale, reagimet e shpejta dhe efikase!
Lurdes CunhaLurdes Cunha
13:26 07 23 dhjetor
Dëshiroj të falënderoj zotin Omar Gourgel, sepse ai ishte shumë profesionist, këshilltar i shkëlqyer dhe efikas në punën e tij. Burri im (Z. Artur Da Silva Cunha) dhe unë jemi jashtëzakonisht të kënaqur dhe rekomandojmë shërbimet tuaja.
Zejneb RkainZejneb Rkain
13:34 29 nëntor 23
Nilsa TeixeiraNilsa Teixeira
17:02 16 23 nëntor
Konsulentja Mara Garcia përveçse miqësore është një profesioniste e mirë.Ajo është shumë e mirë në atë që bën...
Pedro RamiaoPedro Ramiao
16:45 16 23 nëntor
Ana BelloAna Bello
11:16 16 23 nëntor
Z. Omar ishte shumë profesionist dhe shumë i vëmendshëm ndaj nevojës sime për të marrë ceedito
Alberto FloresAlberto Flores
15:48 07 23 nëntor
Pershendetje zoterinj nga LicaO sigurisht qe jam i kenaqur me vemendjen tuaj sidomos te z.
Fadil KamishiFadil Kamishi
20:44 03 23 nëntor
Pershendetje zoti Manuel ju jeni n1 urime jam shume i kenaqur me punen qe beni per ne faleminderit shume.
Václav PalarčíkVáclav Palarčík
18:59 03 23 nëntor
Shume faleminderit zonja Mirlinda Ahmeti me ka ndihmuar shume dhe gjithmone me eshte pergjigjur menjehere pyetjeve, eshte femra e duhur faleminderit.
Email-i imEmail-i im
15:58 02 23 nëntor
Përvoja ime me zonjushën Mirlinda Ahmetin nga Lica ishte shumë e dobishme, ajo më përfaqësoi shumë mirë me huadhënësin dhe në fund e mora ndihmën financiare pa problem.
Renata HlaváčkováRenata Hlaváčková
14:21 02 23 nëntor
Jam shumë e kënaqur dhe zonja Ahmeti është shumë profesionale. Faleminderit shumë Renata
Bekim ShalaBekim Shala
11:46 02 23 nëntor
Konsulentja Mirlinda kuptoi menjëherë nevojat e mia si klient dhe punoi shumë për të arritur një rezultat pozitiv ndaj kërkesave të mia. I sjellshëm, efikas, i saktë, profesionalisht kompetent dhe shumë empatik personalisht. Unë rekomandoj shumë Mirlinda Ahmetin
Václav PalarčíkVáclav Palarčík
10:02 27 tetor 23
Helder FilipeHelder Filipe
11:52 25 23 tetor
joao pintojoao pinto
10:08 23 tetor 23
Jules UddinJules Uddin
10:16 16 23 tetor
BlumeoBlumeo
05:13 13 23 tetor
Marcelo FerreiraMarcelo Ferreira
11:34 12 23 tetor
Një profesioniste e shkëlqyer Mara Garcia
Salvatore Lo GiudiceSalvatore Lo Giudice
11:20 12 23 tetor
Manuel N^1 ishte shumë preciz, një profesionist i vërtetë.
Angela CoelhoAngela Coelho
09:39 09 23 tetor
Kristian FarinaKristian Farina
09:20 09 23 tetor
Kjo ishte një kënaqësi! Partner biznesi shumë i këndshëm!
juan alkaldejuan alkalde
06:36 04 23 tetor
jep gjithmonë zgjidhje
Luis GarciaLuis Garcia
16:50 03 23 tetor
Paolo ShefiPaolo Shefi
17:17 28 shtator 23
Kimberly BallamanKimberly Ballaman
16:18 26 shtator 23
Ai ishte në gjendje t'u përgjigjej të gjitha pyetjeve tona dhe të na ndihmonte me kërkesën tonë.
Nadia DeBarrosNadia DeBarros
13:13 21 shtator 23
Renaldo GjoziRenaldo Gjozi
09:18 20 shtator 23
Joaquim AzevedoJoaquim Azevedo
17:15 15 23 shtator
Antonio SimoneAntonio Simone
11:31 15 23 shtator
Falë zotit Manuel një person shumë kompetent në punën e tij faleminderit shumë
Roberto LabanoRoberto Labano
13:24 14 23 shtator
Adilson Paulo Amado JacintoAdilson Paulo Amado Jacinto
07:01 14 23 shtator
Je voudrais dire que Mara Garcia a été excellente pour résoudre ma demande. Du début jusqu'à la fin. Je recommande à 100%. Merci Mara 🙂
Ricardo RibeiroRicardo Ribeiro
06:49 14 23 shtator
Mara Garcia u kujdes për porosinë time. Super miqësor, i vëmendshëm dhe gjithmonë i gatshëm për të ndihmuar. Në këtë degë nga më të mirat që kam gjetur.
Adilson Paulo Amado JacintoAdilson Paulo Amado Jacinto
07:27 12 shtator 23
Cosimo TassoneCosimo Tassone
14:44 31 23 gusht
Konsulenti Manuel Ognissanti është një djalë shumë i mirë në punën e tij dhe i disponueshëm, falë njohurive të tij kam arritur të marr kreditin. ua rekomandoj te gjitheve..?? FALEMINDERIT MANUAL..
Ricardo Da SilvaRicardo Da Silva
08:25 31 23 gusht
Shpejt, pa problem.
Ricardo RibeiroRicardo Ribeiro
08:19 31 23 gusht
Francesco CrisafulliFrancesco Crisafulli
11:59 30 23 gusht
e disponueshme dhe praktike! çfarë ju nevojitet në këto situata.informuar
PikachuPikachu
12:48 19 23 gusht
Reklamim i rremë. Pamundësia për të marrë një kredi. Konsulenti që nuk më ofron asnjë zgjidhje, përveçse të ia dalim vetë... Unë e këshilloj fort kundër dhe kjo është turp.
Melitta CostantinoMelitta Costantino
11:06 08 23 qershor
Efikasitet i patëmetë. Nga A në ZFast, i qartë, efikas dhe serioz
Dave MartinsDave Martins
15:51 03 e martë 23
Zonja Garcia, me të cilën kam pasur kontakt nga fillimi në fund, ishte e shkëlqyer, e vëmendshme dhe shumë profesionale, duhet theksuar sepse në këtë fushë është shumë e rrallë. E mora kredinë time të majme shpejt prej tyre. Unë vetëm mund të rekomandoj
Rachel PittetRachel Pittet
12:33 02 e martë 23
Shumë i kënaqur, është gjetur një zgjidhje e mirë. Faleminderit shumë për punën tuaj
Rui P.SantosRui P.Santos
14:08 31 janar 23
Shërbim i shkëlqyer, mbështetje shumë e mirë ndaj klientit gjatë gjithë rrugës. Një kënaqësi e vërtetë që i gjeta. Mara bëri gjithçka për të më ndihmuar të gjeja një zgjidhje. Faleminderit
Danny FernandoDanny Fernando
14:37 25 janar 23
Kompani qe jep vertet nga vetja per keta kliente dhe qe me te vertete perpiqet te gjeje zgjidhje Sherbim miqësor, mbeshtetje ne te gjitha fazat. Pro të vërtetë. Unë rekomandoj shumë. Shumë faleminderit zonjës Garcia për profesionalizmin dhe efikasitetin e saj.
js_loader

Pse të zgjidhni Lica për shlyerjen e kredisë tuaj private?

Pasi të keni detajuar avantazhet e blerjes së kredisë private, mund të pyesni veten: pse të zgjidhni Lica? Me më shumë se një dekadë përvojë në kreditë private në Zvicër, Lica është një partner i besuar. Ne e kuptojmë se çdo situatë financiare është unike dhe për këtë arsye jemi të përkushtuar që të gjejmë zgjidhjen më të përshtatshme të riblerjes së kredisë për nevojat tuaja.

Pavarësisht nëse kërkoni të reduktoni pagesat tuaja mujore, të përfitoni një normë më të ulët interesi ose të financoni një projekt personal, ne jemi në shërbimin tuaj.

A keni pyetje përpara se të aplikoni për kredi private? Këshilltarët tanë janë aty për t'iu përgjigjur pyetjeve tuaja 7 ditë në javë drejtpërdrejt WhatsApp. Na kërkoni më shumë informacion dhe ne do të jemi të lumtur t'ju përgjigjemi!

Duke vazhduar të përdorni këtë faqe interneti, ju pranoni përdorimin e cookies dhe teknologjive të tjera të ngjashme. Më shumë informacion këtu.

Lica
4.9
Based on 180 reviews
mundësuar nga Google
Ricardo Andre
Ricardo Andre
12:55 24 prill 24
Despo Dimitriou
Despo Dimitriou
12:43 23 24 prill
Omar Gourgel është një person shumë kompetent dhe inteligjent. Ai është i etur për të ndihmuar dhe për të gjetur zgjidhjen më të mirë. Faleminderit për përpjekjet tuaja për të më ndihmuar me financimin tim.
Klaudia Kosta
Klaudia Kosta
12:28 23 24 prill
See All Reviews
js_loader

Na dërgoni aplikacionin tuaj:

Zgjidhni gjuhën tuaj dhe bëni pyetjet tuaja!