Si mund të marr një kredi private për të filluar të vetëpunësuar?

merrni një kredi private

Ëndrra për t'u bërë shefi i vetes suaj ndahet nga shumë njerëz. Megjithatë, realiteti është se mund të jetë e vështirë të gjesh fondet e nevojshme për të filluar një biznes. Për fat të mirë, ka mundësi financimi për përkthyes të pavarur të ardhshëm! Një kredi private mund të jetë një zgjidhje ideale për të marrë fondet e nevojshme filloni biznesin tuaj.

Përmbajtja

  1. Rëndësia e marrjes së një kredie për të filluar biznesin tuaj
  2. Bëni kërkesën tuaj përpara se të bëheni të pavarur!
  3. Marrja e një kredie private është një lloj garancie parandaluese
  4. Si të përgatiteni për një projekt pavarësie?
  5. Si mund t'ju ndihmojë Lica të merrni një kredi private?
  6. Shembuj të njerëzve që kanë marrë një kredi private
  7. Konkluzioni ynë për të marrë një kredi si një i pavarur në të ardhmen

Pse është e rëndësishme të merrni një kredi private për të filluar si profesionist i pavarur?

Është e rëndësishme të kesh fonde të mjaftueshme për të filloni si një profesionist i pavarur. Kjo do t'ju lejojë të mbuloni kostot fillestare të tilla si kostot e ngritjes së biznesit tuaj, kostot e reklamimit, kostot e qirasë dhe kostot e përgjithshme të fillimit. Nëse nuk keni fonde të mjaftueshme, mund ta gjeni veten shpejt me pak para që nga fillimi. Prandaj, kjo mund të pengojë aftësinë tuaj për të zhvilluar biznesin tuaj sipas objektivave tuaja.

Bëni kërkesën tuaj përpara se të bëheni të pavarur!

merrni një kredi private

Është gjithmonë më mirë të aplikosh për një kredi private përpara se të bëhesh i vetëpunësuar për disa arsye. Së pari, bankat janë shpesh më të prirura për të jep një kredi për dikë që ka ende të ardhura të qëndrueshme nga paga. Së dyti, nëse prisni derisa të jeni të pavarur për të aplikuar për një kredi, rrezikoni të mbeteni pa të ardhura për muajt e parë. Prandaj kjo do të bëjë e pamundur për të marrë një kredi.

Në të vërtetë, pasi të jetë marrë statusi juaj i pavarur, zgjidhja e kredisë private do të jetë e mundur vetëm pas të paktën 2 vitesh aktivitet. Kjo, për aq kohë sa keni mundësi justifikojnë një të ardhur mjaft të lartë. Gjë që shpesh nuk ndodh kur filloni aktivitetet tuaja si freelancer. Përveç kësaj, është e rëndësishme të dini se bankat do të marrin parasysh të ardhurat tuaja të treguara në vlerësimin tuaj tatimor dhe jo xhiron tuaj. Prandaj, kjo mund të zvogëlojë ndjeshëm kapacitetin tuaj të huamarrjes.

Marrja e një kredie private është një lloj garancie parandaluese

Është e rëndësishme të dini se sipas ligji për kredinë konsumatore (LCC), huamarrësit kanë të drejtë të parapaguajnë kredinë konsumatore në çdo kohë. Qoftë pjesërisht ose plotësisht, pa pasur nevojë të paguani asnjë tarifë parapagimi. Kjo do të thotë se nëse një huamarrës dëshiron të shlyejë të tijën kredi private para përfundimit të afatit të parashikuar në kontratë, ai nuk do të jetë subjekt i tarifave apo penaliteteve për këtë shlyerje të parakohshme.

Prandaj, pasi të keni qenë në gjendje të merrni një kredi private, do të jeni të lirë parapaguaj pa penallti. Prandaj, kjo paraqet një avantazh të madh për të filluar aktivitetin tuaj si person i vetëpunësuar me para të mjaftueshme në rast rrethanash të paparashikuara. Nëse gjithçka shkon sipas planeve tuaja, ju mund të shlyeni kredinë tuaj private në çdo kohë!

Si të përgatiteni për një projekt pavarësie?

merrni një kredi private

Përpara se të filloni si freelancer, është e rëndësishme të përgatiteni në përputhje me rrethanat. Kjo përfshin duke shkruar një plan biznesi hulumtim të detajuar dhe të tregut për të përcaktuar qëndrueshmërinë e biznesit tuaj. Gjetja e fondeve për të mbuluar kostot fillestare është gjithashtu shumë e rëndësishme. Gjithashtu, sigurohuni që të keni kursime të mjaftueshme për t'ju mbështetur për muajt e parë të biznesit tuaj të pavarur. Është gjithashtu e rëndësishme të kuptohen detyrimet tatimore dhe ligjore që lidhen me ushtrimin e një aktiviteti të vetëpunësuar në Zvicër.

Si mund t'ju ndihmojë Lica të merrni një kredi private për të filluar të vetëpunësoheni?

Në shtëpinë e Lica, ne i kuptojmë sfidat me të cilat përballen profesionistët e pavarur aspirantë në marrjen e fondeve të nevojshme për të filluar biznesin e tyre. Kjo është arsyeja pse ne ofrojmë zgjidhje fleksibël financimi për njerëzit që dëshirojnë filloni si përkthyes të pavarur. Ne punojmë me ju për të vlerësuar nevojat tuaja financiare dhe për t'ju ndihmuar të gjeni zgjidhjen e kredisë private që i përshtatet më së miri situatës tuaj.

Pasi aktivitetet tuaja janë duke u zhvilluar, specialistët tanë në kredi biznesi janë gjithashtu aty për t'ju këshilluar dhe për të gjetur zgjidhje afatgjata financimi për zhvillimin e aktiviteteve tuaja.

Shembuj të njerëzve që kanë marrë një kredi private përpara se të bëheshin të vetëpunësuar

merrni një kredi private

Ka shumë shembuj të njerëzve që kanë siguruar fonde përpara se të bëhen të pavarur. Ata ia dolën të nisin dhe zhvillojnë me sukses biznesin e tyre. Këtu janë disa shembuj të njerëzve që kanë financimi i siguruar para se të bëheni të pavarur:

  1. Një ish-kuzhinier që mori një kredi private për të hapur restorantin e tij. Falë këtij financimi, ai mundi të blinte pajisjet e nevojshme të kuzhinës, të punësonte staf dhe të zhvillonte një kartë meny tërheqëse. Periudha e fillimit të biznesit të tij ishte më e gjatë se sa pritej. Me rezerva të mjaftueshme, ai mundi të përmbushte detyrimet e tij financiare.
  2. Një ish-dizenjatore e modës që siguroi një kredi private për të lançuar markën e saj të veshjeve. Ky financim e lejoi atë të prodhonte koleksionin e saj të parë, të merrte me qira hapësirë me pakicë dhe të merrte pjesë në shfaqjet e modës për të promovuar markën e saj.
  3. Një ish-zhvillues softuerësh i cili mori një kredi private për të filluar biznesin tuaj të zhvillimit të softuerit. Ky financim e lejoi atë të punësonte një ekip zhvilluesish, të merrte me qira hapësirën e punës dhe të zhvillonte produkte cilësore për klientët e tij. Lica ishte aty për t'i marrë shpejt një kredi private. Për më tepër, ai rimbursoi financimin e tij shumë më shpejt se sa pritej pa asnjë penalitet.

Këta shembuj tregojnë se, me mjetet e duhura dhe këshillat e duhura, është e mundur të sigurohet financimi. Kjo e bën më të lehtë fillimin si freelancer dhe realizimin e ëndrrave tuaja të biznesit. Pra, mos prisni më, aplikoni për një kredi sot dhe hidhni hapin e parë për t'u bërë shefi i vetes suaj.

Thibault RouviereThibault Rouviere
19:29 15 24 korrik
Mirko CiulloMirko Ciullo
09:43 10 24 korrik
Z. Manuel Ognissanti është një person shumë korrekt, i dobishëm dhe i sjellshëm. Unë isha shumë i lumtur me të
Niklaus DucretNiklaus Ducret
06:48 08 24 korrik
Ndjekje e mirë e klientit, reagime shumë të mira Mara ishte e shkëlqyer dhe e ndoqi mirë dosjen time.
Tania PintoTania Pinto
09:24 02 24 korrik
Manuel CarvalhidoManuel Carvalhido
08:12 27 qershor 24
Z. Omar Gour7o9gel është gjithmonë miqësor dhe i dobishëm.
Ruben CardosoRuben Cardoso
09:33 26 24 qershor
Gerson VizuetaGerson Vizueta
15:48 17 24 qershor
Nga ana ime, jam shumë mirënjohës për ndihmën e zotit Omar G, shumë profesional dhe gjithmonë në dispozicion për t'iu përgjigjur çdo pyetjeje nga unë.
Ricardo AndreRicardo Andre
12:55 24 prill 24
Despo DimitriouDespo Dimitriou
12:43 23 24 prill
Omar Gourgel është një person shumë kompetent dhe inteligjent. Ai është i etur për të ndihmuar dhe për të gjetur zgjidhjen më të mirë. Faleminderit për përpjekjet tuaja për të më ndihmuar me financimin tim.
Klaudia KostaKlaudia Kosta
12:28 23 24 prill
Rui AmaroRui Amaro
03:26 23 24 Prill
Rui FariaRui Faria
17:15 20 prill 24
I disponueshëm dhe i përkushtuar, falënderoj sërish zotin Ognissanti për profesionalizmin e tij.
Arthur EstevesArthur Esteves
14:56 16 prill 24
Përvoja ime ishte 5 yje. Personi që trajtoi rastin tim ishte zonja Mara Garcia. Një profesionist i shkëlqyer, shumë miqësor dhe gjithmonë i disponueshëm për t'iu përgjigjur të gjitha pyetjeve të mia. Ai e trajtoi të gjithë procesin në mënyrën më të mirë të mundshme. Gjithçka ishte me 5 yje.
Cergiogomes GomesCergiogomes Gomes
10:30 03 24 Prill
Pershendetje pershendetje shikoj zoti Omar eshte ne maje shume punetor i vemendshem shume profesionist pergjegjes me pelqeu te punoja me zotin Omar urime telefononi te kemi nje bashkepuntor te tille.
Haileab BehreHaileab Behre
00:40 02 24 Prill
Patricia DeMichelePatricia DeMichele
09:41 28 mars 24
Z. Manuel Ognissanti na dha këshilla 360 gradë. Shumë kompetent dhe profesional. Meriton më shumë se 5 yje. Falë tij, ne morëm meritën.
Andrea DeianaAndrea Deiana
03:46 28 mars 24
Z. Ognissanti Manuel, me profesionalizmin dhe kompetencën e tij, mundi të më drejtonte dhe këshillonte në mënyrën më të mirë të mundshme. Meriton më shumë se 5 yje!
Agostinho Ferreira alvesAgostinho Ferreira alves
11:26 04 mars 24
Véronique TeroscVéronique Terosc
16:29 27 shkurt 24
Eksperiencë shumë e mirë. Ajo është shumë profesioniste.
Arthur MoreiraArthur Moreira
13:51 21 24 shkurt
Marta FerreiraMarta Ferreira
14:47 20 shkurt 24
Jedidia AndrianarivonyJedidia Andrianarivony
13:49 20 shkurt 24
Është e patëmetë
Anderson ZomerAnderson Zomer
12:08 15 shkurt 24
Vërtet i kënaqur me Omanin! Shumë profesional, i qartë dhe i shpejtë! FALEMINDERIT
Houda KacemHouda Kacem
13:33 09 24 shkurt
Andreas HerzigAndreas Herzig
19:58 05 24 shkurt
Leonora NrecajLeonora Nrecaj
16:52 03 24 shkurt
Unë mund t'ju rekomandoj shumë këshillat e Mirlinda Ahmetit në Lica. Ajo është e besueshme, vepron shpejt dhe gjen zgjidhje, jam shumë i kënaqur me të. ??
Profesionalizëm i jashtëzakonshëm nga znj. Mara Garcia dhe gjithë ekipi i saj. Unë rekomandoj.
Eliane RibeiroEliane Ribeiro
11:33 30 janar 24
Do të doja të ndaja mendimin tim pozitiv për shërbimet e Lica Crédit. Ekipi i tyre profesional ishte efikas në përpunimin e aplikimit tim për kredi, me norma interesi konkurruese dhe kushte fleksibël të shlyerjes. Unë rekomandoj shumë shërbimet tuaja.
Giuseppe Di CarmineGiuseppe Di Carmine
13:39 26 janar 24
Manueli është një person i sjellshëm dhe shumë kompetent. Dikush qe di te beje punen e tij dhe qe nuk heq dore.E rekomandoj shume.
Matteo D'ArpinoMatteo D'Arpino
19:57 18 janar 24
Rosario D'alessandroRosario D'alessandro
10:38 18 janar 24
Manueli është një djalë i mirë
zyrtarevitordiaszyrtarevitordias
14:23 11 janar 24
Gjithmonë përpiquni derisa të gjejmë një zgjidhje për klientin
Marta CabralMarta Cabral
15:57 09 24 janar
Filipa DiasFilipa Dias
14:05 05 24 janar
Dovile TDovile T
13:22 03 24 janar
Faleminderit Manuel për ndihmën profesionale, reagimet e shpejta dhe efikase!
Lurdes CunhaLurdes Cunha
13:26 07 23 dhjetor
Dëshiroj të falënderoj zotin Omar Gourgel, sepse ai ishte shumë profesionist, këshilltar i shkëlqyer dhe efikas në punën e tij. Burri im (Z. Artur Da Silva Cunha) dhe unë jemi jashtëzakonisht të kënaqur dhe rekomandojmë shërbimet tuaja.
Zejneb RkainZejneb Rkain
13:34 29 nëntor 23
Nilsa TeixeiraNilsa Teixeira
17:02 16 23 nëntor
Konsulentja Mara Garcia përveçse miqësore është një profesioniste e mirë.Ajo është shumë e mirë në atë që bën...
Pedro RamiaoPedro Ramiao
16:45 16 23 nëntor
Ana BelloAna Bello
11:16 16 23 nëntor
Z. Omar ishte shumë profesionist dhe shumë i vëmendshëm ndaj nevojës sime për të marrë ceedito
Alberto FloresAlberto Flores
15:48 07 23 nëntor
Pershendetje zoterinj nga LicaO sigurisht qe jam i kenaqur me vemendjen tuaj sidomos te z.
Fadil KamishiFadil Kamishi
20:44 03 23 nëntor
Pershendetje zoti Manuel ju jeni n1 urime jam shume i kenaqur me punen qe beni per ne faleminderit shume.
Václav PalarčíkVáclav Palarčík
18:59 03 23 nëntor
Shume faleminderit zonja Mirlinda Ahmeti me ka ndihmuar shume dhe gjithmone me eshte pergjigjur menjehere pyetjeve, eshte femra e duhur faleminderit.
Email-i imEmail-i im
15:58 02 23 nëntor
Përvoja ime me zonjushën Mirlinda Ahmetin nga Lica ishte shumë e dobishme, ajo më përfaqësoi shumë mirë me huadhënësin dhe në fund e mora ndihmën financiare pa problem.
Renata HlaváčkováRenata Hlaváčková
14:21 02 23 nëntor
Jam shumë e kënaqur dhe zonja Ahmeti është shumë profesionale. Faleminderit shumë Renata
Bekim ShalaBekim Shala
11:46 02 23 nëntor
Konsulentja Mirlinda kuptoi menjëherë nevojat e mia si klient dhe punoi shumë për të arritur një rezultat pozitiv ndaj kërkesave të mia. I sjellshëm, efikas, i saktë, profesionalisht kompetent dhe shumë empatik personalisht. Unë rekomandoj shumë Mirlinda Ahmetin
Václav PalarčíkVáclav Palarčík
10:02 27 tetor 23
Helder FilipeHelder Filipe
11:52 25 23 tetor
joao pintojoao pinto
10:08 23 tetor 23
Jules UddinJules Uddin
10:16 16 23 tetor
BlumeoBlumeo
05:13 13 23 tetor
Marcelo FerreiraMarcelo Ferreira
11:34 12 23 tetor
Një profesioniste e shkëlqyer Mara Garcia
Salvatore Lo GiudiceSalvatore Lo Giudice
11:20 12 23 tetor
Manuel N^1 ishte shumë preciz, një profesionist i vërtetë.
Angela CoelhoAngela Coelho
09:39 09 23 tetor
Kristian FarinaKristian Farina
09:20 09 23 tetor
Kjo ishte një kënaqësi! Partner biznesi shumë i këndshëm!
juan alkaldejuan alkalde
06:36 04 23 tetor
jep gjithmonë zgjidhje
Luis GarciaLuis Garcia
16:50 03 23 tetor
Paolo ShefiPaolo Shefi
17:17 28 shtator 23
Kimberly BallamanKimberly Ballaman
16:18 26 shtator 23
Ai ishte në gjendje t'u përgjigjej të gjitha pyetjeve tona dhe të na ndihmonte me kërkesën tonë.
Nadia DeBarrosNadia DeBarros
13:13 21 shtator 23
Renaldo GjoziRenaldo Gjozi
09:18 20 shtator 23
Joaquim AzevedoJoaquim Azevedo
17:15 15 23 shtator
Antonio SimoneAntonio Simone
11:31 15 23 shtator
Falë zotit Manuel një person shumë kompetent në punën e tij faleminderit shumë
Roberto LabanoRoberto Labano
13:24 14 23 shtator
Adilson Paulo Amado JacintoAdilson Paulo Amado Jacinto
07:01 14 23 shtator
Je voudrais dire que Mara Garcia a été excellente pour résoudre ma demande. Du début jusqu'à la fin. Je recommande à 100%. Merci Mara 🙂
Ricardo RibeiroRicardo Ribeiro
06:49 14 23 shtator
Mara Garcia u kujdes për porosinë time. Super miqësor, i vëmendshëm dhe gjithmonë i gatshëm për të ndihmuar. Në këtë degë nga më të mirat që kam gjetur.
Adilson Paulo Amado JacintoAdilson Paulo Amado Jacinto
07:27 12 shtator 23
Cosimo TassoneCosimo Tassone
14:44 31 23 gusht
Konsulenti Manuel Ognissanti është një djalë shumë i mirë në punën e tij dhe i disponueshëm, falë njohurive të tij kam arritur të marr kreditin. ua rekomandoj te gjitheve..?? FALEMINDERIT MANUAL..
Ricardo Da SilvaRicardo Da Silva
08:25 31 23 gusht
Shpejt, pa problem.
Ricardo RibeiroRicardo Ribeiro
08:19 31 23 gusht
js_loader

Konkluzioni ynë për të marrë një kredi private për të filluar si freelancer

Si përfundim, marrja e një kredie private mund të jetë një mënyrë ideale për profesionistët e pavarur që aspirojnë të fillojnë dhe të arrijnë ëndrrat e tyre të biznesit. Në Lica, ne jemi këtu për t'i ndihmuar njerëzit të marrin fondet e nevojshme për të filluar biznesin e tyre. Mos prisni të jeni të pavarur për të aplikuar për një kredi! na kontaktoni sot për të mësuar më shumë rreth zgjidhjeve tona të financimit për të vetëpunësuarit e ardhshëm.

Së fundi, është e rëndësishme të theksohet se kur bëhet fjalë për aplikimin për një kredi, është gjithmonë më mirë të përgatiteni në përputhje me rrethanat dhe të kuptoni plotësisht detyrimet për shlyerjen e kredisë. Sigurohuni që të keni një burim të besueshëm të ardhurash për të shlyer kredinë tuaj. Merrni gjithashtu kohë për të kuptuar llojet e ndryshme të kredive në dispozicion dhe kriteret e përshtatshmërisë për marrjen e tyre.

A keni pyetje përpara se të aplikoni për kredi private? Këshilltarët tanë janë aty për t'iu përgjigjur pyetjeve tuaja 7 ditë në javë drejtpërdrejt WhatsApp. Na kërkoni më shumë informacion dhe ne do të jemi të lumtur t'ju përgjigjemi!

Duke vazhduar të përdorni këtë faqe interneti, ju pranoni përdorimin e cookies dhe teknologjive të tjera të ngjashme. Më shumë informacion këtu.

Lica
4.9
Based on 205 reviews
mundësuar nga Google
Thibault Rouviere
Thibault Rouviere
19:29 15 24 korrik
Mirko Ciullo
Mirko Ciullo
09:43 10 24 korrik
Z. Manuel Ognissanti është një person shumë korrekt, i dobishëm dhe i sjellshëm. Unë isha shumë i lumtur me të
Niklaus Ducret
Niklaus Ducret
06:48 08 24 korrik
Ndjekje e mirë e klientit, reagime shumë të mira Mara ishte e shkëlqyer dhe e ndoqi mirë dosjen time.
See All Reviews
js_loader

Na dërgoni aplikacionin tuaj:

Zgjidhni gjuhën tuaj dhe bëni pyetjet tuaja!