Merrni një kredi private për një blerje të pasurive të paluajtshme jashtë vendit

kredi private për blerje pasurie të paluajtshme

Mundësitë për të blerë pasuri të paluajtshme jashtë vendit po tërheqin gjithnjë e më shumë njerëz që duan të investojnë një e mirë me një çmim të ulët. Ka shumë arsye për këtë: diversifikoni portofolin tuaj të pasurive të paluajtshme, përfitoni nga një klimë më e këndshme apo edhe shfrytëzoni një mundësi investimi. Në çdo rast, financimi i blerjes është një hap vendimtar. Këtu hyn kredia private për një blerje prone jashtë vendit. Në këtë artikull, ne do t'ju tregojmë gjithçka që duhet të dini për këtë temë dhe si të maksimizoni shanset tuaja për të marrë një hua private për një blerje pasurie të paluajtshme jashtë vendit.

Përmbajtja

 1. Çfarë është një kredi private për një blerje të pasurive të paluajtshme?
 2. Pse të zgjidhni një kredi private për një blerje pasurie të paluajtshme?
 3. Hapat për të marrë kredi private për një blerje pasurie të paluajtshme
 4. Tre këshilla për të optimizuar shanset tuaja për të marrë një kredi personale
 5. Rajonet më të mira për të blerë pasuri të paluajtshme jashtë vendit?
 6. Konkluzioni për kredinë private për blerje pasurie të paluajtshme jashtë vendit

Çfarë është një kredi private për një blerje të pasurive të paluajtshme?

Një kredi private për një blerje pasurie të paluajtshme është një lloj kredie e dhënë nga institucionet financiare për të financuar blerjen e pasurive të paluajtshme. Ndryshe nga hipotekat tradicionale, kreditë private ofrojnë fleksibilitet më të madh dhe përgjithësisht merren më shpejt. Ato janë veçanërisht të përshtatshme për blerjet e pronave jashtë vendit, ku rregulloret dhe kushtet mund të ndryshojnë nga vendi në vend. Me një kredi personale, prandaj keni menjëherë fondet për të blerë pronën e ëndrrave tuaja!

Pse të zgjidhni një kredi private për një blerje të pasurive të paluajtshme jashtë vendit?

kredi private për blerje pasurie të paluajtshme

Tre arsye që do t'ju bindin të përfitoni shpejt nga financimi privat për blerjen e pasurive të paluajtshme.

 1. Fleksibiliteti: Kredia private ofron fleksibilitet më të madh se hipotekat tradicionale. Kriteret e pranueshmërisë janë përgjithësisht më pak strikte. Është gjithashtu e mundur të negociohet kushtet e kredisë sipas nevojave tuaja specifike.
 2. Shpejtësia: Marrja e kredisë private për një blerje prone jashtë vendit është shumë më e shpejtë sesa marrja e një kredie tradicionale hipotekore. Kjo mund të jetë veçanërisht e dobishme kur bëhet fjalë për të kapur shpejt një mundësi investimi.
 3. Liria e blerjes: Pasi fondet janë në llogarinë tuaj, ju jeni të lirë për të blerë të mirën që dëshironi. Në asnjë rrethanë nuk do t'ju duhet të justifikoni blerjen tuaj. Ndryshe nga financimi i hipotekës, një vlerësim i pasurive të paluajtshme përpara se të bëni blerjen tuaj nuk do të jetë i nevojshëm.

Një pikë e fundit domethënëse e bën gjithashtu shumë të favorshme zgjidhjen e kredisë private. Është fakti i të qenit në gjendje të heqësh dorë nga blerja e pasurive të paluajtshme në çdo kohë. Në të vërtetë, një kredi private mund të shlyhet në çdo kohë dhe pa pagesë. Kjo, sipas ligjit të kredisë konsumatore (Neni 17 LKP).

Hapat për të marrë kredi private për blerjen e pasurive të paluajtshme jashtë vendit

Vlerësoni aftësinë tuaj për të shlyer nevojat tuaja financiare

Para se të filloni të kërkoni kredi private për një blerje prone jashtë vendit, është e rëndësishme vlerësoni nevojat tuaja financiare. Merrni parasysh koston totale të blerjes, kostot shtesë (noteri, taksat, etj.), si dhe aftësinë tuaj për të shlyer. Pasi buxheti juaj të jetë fiksuar qartë, mund të kërkoni ndërmjetësin e duhur.

Zgjedhja e një ndërmjetësi të besuar të kredisë private

Është thelbësore për të zgjedhur një ndërmjetës me reputacion privat krediti dhe me përvojë në fushën e blerjes së pasurive të paluajtshme jashtë vendit. Merrni kohë për të lexuar komentet e klientëve dhe për të kontrolluar referencat e ofruesve. Për të marrë kredi private për një blerje prone jashtë vendit, do t'ju duhet përpiloni një skedar të plotë. Kjo duhet të përfshijë informacionin tuaj personal, financiar dhe profesional. Sigurohuni që të jepni informacion të saktë dhe të përditësuar për të lehtësuar përgatitjen e dosjes suaj nga këshilltari juaj. Një ndërmjetës privat krediti mund t'ju shoqërojë gjatë gjithë kohës procesi i marrjes së kredisë tuaj. Do t'ju ndihmojë të gjeni ofertën që i përshtatet më së miri nevojave tuaja. Brokerat shpesh kanë një rrjet partnerësh financiarë dhe ekspertizë lokale. Kjo do të lehtësojë kërkimin dhe negocimin e kushteve më të mira për kredinë tuaj private për një blerje pasurie të paluajtshme jashtë vendit.

Merrni fondet dhe blini pronën e ëndrrave tuaja

Pasi të jetë nënshkruar marrëveshja juaj private e kredisë, fondet mund të lirohen dhe transferohen në llogarinë tuaj brenda 14 ditëve. Sigurohuni që të ndiqni rekomandimet e ndërmjetësit tuaj dhe të gjitha parakushtet lirimi i fondeve është përmbushur. Avantazhi i një kredie personale është pra shpejtësia me të cilën mund të përfitoni nga fondet. Kështu, nuk do të humbisni një mundësi të mundshme të pasurive të paluajtshme!

Tre këshilla për të optimizuar shanset tuaja për të marrë kredi private për një blerje prone jashtë vendit

? Rëndësia e një skedari të përgatitur mirë

Një skedar i plotë dhe i përgatitur mirë do të lehtësojë analizën e aplikacionit tuaj për kredi private për një blerje prone jashtë vendit. Mos hezitoni të kërkoni ndihmë profesionale për t'u siguruar që të gjitha dokumentet e kërkuara janë të pranishme dhe në përputhje. Institucionet financiare japin më lehtë kredi private për blerje pasurie të paluajtshme jashtë vendit për huamarrësit me një profil solid. Për përmirësoni shanset tuaja, kerkoni menjehere sherbimet e Lica. Këshilltarët tanë financiarë do të studiojnë historinë tuaj të kreditit për të përgatitur një skedar solid!

✌ Parashikoni kosto shtesë

Blerja e pasurive të paluajtshme jashtë vendit gjeneron kosto shtesë. Këto mund të përfshijnë taksat, tarifat noteriale ose tarifat e konvertimit të monedhës. Merrni parasysh këto kosto kur zhvilloni buxhetin tuaj dhe aplikacionin tuaj për kredi private. Blerja e pasurive të paluajtshme jashtë vendit përfshin pasiguri, veçanërisht përsa i përket luhatjeve të kursit të këmbimit dhe variacioneve në tregun e pasurive të paluajtshme. Siguroni një diferencë sigurie financiare për t'u marrë me ngjarje të mundshme të paparashikuara. Mos hezitoni të na kërkoni këshilla kur aplikoni për kredi private. Ne përfitojmë nga një përvojë solide në blerjen e pasurive të paluajtshme duke përdorur një kredi personale.

? Mos kërkoni disa ndërmjetës

Në fakt, performoni disa aplikime për kredi private në të njëjtën kohë mund të ketë pasoja negative. Kjo për shkak se çdo kërkesë për kredi regjistrohet në qendrën e kreditit të ZEK-ut. Shumë kërkesa në një kohë të shkurtër mund të interpretohen si një shenjë e shqetësimit financiar. Përveç kësaj, një ose dy refuzime të regjistruara me radhë në ZEK qendror madje mund t'ju bllokojë plotësisht në hapat e ardhshëm. Prandaj rekomandohet fuqimisht që të bëni vetëm një kërkesë në një kohë me një ndërmjetës të njohur privat krediti.

Ricardo AndreRicardo Andre
12:55 24 prill 24
Despo DimitriouDespo Dimitriou
12:43 23 24 prill
Omar Gourgel është një person shumë kompetent dhe inteligjent. Ai është i etur për të ndihmuar dhe për të gjetur zgjidhjen më të mirë. Faleminderit për përpjekjet tuaja për të më ndihmuar me financimin tim.
Klaudia KostaKlaudia Kosta
12:28 23 24 prill
Rui AmaroRui Amaro
03:26 23 24 Prill
Rui FariaRui Faria
17:15 20 prill 24
I disponueshëm dhe i përkushtuar, falënderoj sërish zotin Ognissanti për profesionalizmin e tij.
Arthur EstevesArthur Esteves
14:56 16 prill 24
Përvoja ime ishte 5 yje. Personi që trajtoi rastin tim ishte zonja Mara Garcia. Një profesionist i shkëlqyer, shumë miqësor dhe gjithmonë i disponueshëm për t'iu përgjigjur të gjitha pyetjeve të mia. Ai e trajtoi të gjithë procesin në mënyrën më të mirë të mundshme. Gjithçka ishte me 5 yje.
Cergiogomes GomesCergiogomes Gomes
10:30 03 24 Prill
Pershendetje pershendetje shikoj zoti Omar eshte ne maje shume punetor i vemendshem shume profesionist pergjegjes me pelqeu te punoja me zotin Omar urime telefononi te kemi nje bashkepuntor te tille.
Haileab BehreHaileab Behre
00:40 02 24 Prill
Patricia DeMichelePatricia DeMichele
09:41 28 mars 24
Z. Manuel Ognissanti na dha këshilla 360 gradë. Shumë kompetent dhe profesional. Meriton më shumë se 5 yje. Falë tij, ne morëm meritën.
Andrea DeianaAndrea Deiana
03:46 28 mars 24
Z. Ognissanti Manuel, me profesionalizmin dhe kompetencën e tij, mundi të më drejtonte dhe këshillonte në mënyrën më të mirë të mundshme. Meriton më shumë se 5 yje!
Agostinho Ferreira alvesAgostinho Ferreira alves
11:26 04 mars 24
Véronique TeroscVéronique Terosc
16:29 27 shkurt 24
Eksperiencë shumë e mirë. Ajo është shumë profesioniste.
Arthur MoreiraArthur Moreira
13:51 21 24 shkurt
Marta FerreiraMarta Ferreira
14:47 20 shkurt 24
Jedidia AndrianarivonyJedidia Andrianarivony
13:49 20 shkurt 24
Është e patëmetë
Anderson ZomerAnderson Zomer
12:08 15 shkurt 24
Vërtet i kënaqur me Omanin! Shumë profesional, i qartë dhe i shpejtë! FALEMINDERIT
Houda KacemHouda Kacem
13:33 09 24 shkurt
Andreas HerzigAndreas Herzig
19:58 05 24 shkurt
Leonora NrecajLeonora Nrecaj
16:52 03 24 shkurt
Unë mund t'ju rekomandoj shumë këshillat e Mirlinda Ahmetit në Lica. Ajo është e besueshme, vepron shpejt dhe gjen zgjidhje, jam shumë i kënaqur me të. ??
Profesionalizëm i jashtëzakonshëm nga znj. Mara Garcia dhe gjithë ekipi i saj. Unë rekomandoj.
Eliane RibeiroEliane Ribeiro
11:33 30 janar 24
Do të doja të ndaja mendimin tim pozitiv për shërbimet e Lica Crédit. Ekipi i tyre profesional ishte efikas në përpunimin e aplikimit tim për kredi, me norma interesi konkurruese dhe kushte fleksibël të shlyerjes. Unë rekomandoj shumë shërbimet tuaja.
Giuseppe Di CarmineGiuseppe Di Carmine
13:39 26 janar 24
Manueli është një person i sjellshëm dhe shumë kompetent. Dikush qe di te beje punen e tij dhe qe nuk heq dore.E rekomandoj shume.
Matteo D'ArpinoMatteo D'Arpino
19:57 18 janar 24
Rosario D'alessandroRosario D'alessandro
10:38 18 janar 24
Manueli është një djalë i mirë
zyrtarevitordiaszyrtarevitordias
14:23 11 janar 24
Gjithmonë përpiquni derisa të gjejmë një zgjidhje për klientin
Marta CabralMarta Cabral
15:57 09 24 janar
Filipa DiasFilipa Dias
14:05 05 24 janar
Dovile TDovile T
13:22 03 24 janar
Faleminderit Manuel për ndihmën profesionale, reagimet e shpejta dhe efikase!
Lurdes CunhaLurdes Cunha
13:26 07 23 dhjetor
Dëshiroj të falënderoj zotin Omar Gourgel, sepse ai ishte shumë profesionist, këshilltar i shkëlqyer dhe efikas në punën e tij. Burri im (Z. Artur Da Silva Cunha) dhe unë jemi jashtëzakonisht të kënaqur dhe rekomandojmë shërbimet tuaja.
Zejneb RkainZejneb Rkain
13:34 29 nëntor 23
Nilsa TeixeiraNilsa Teixeira
17:02 16 23 nëntor
Konsulentja Mara Garcia përveçse miqësore është një profesioniste e mirë.Ajo është shumë e mirë në atë që bën...
Pedro RamiaoPedro Ramiao
16:45 16 23 nëntor
Ana BelloAna Bello
11:16 16 23 nëntor
Z. Omar ishte shumë profesionist dhe shumë i vëmendshëm ndaj nevojës sime për të marrë ceedito
Alberto FloresAlberto Flores
15:48 07 23 nëntor
Pershendetje zoterinj nga LicaO sigurisht qe jam i kenaqur me vemendjen tuaj sidomos te z.
Fadil KamishiFadil Kamishi
20:44 03 23 nëntor
Pershendetje zoti Manuel ju jeni n1 urime jam shume i kenaqur me punen qe beni per ne faleminderit shume.
Václav PalarčíkVáclav Palarčík
18:59 03 23 nëntor
Shume faleminderit zonja Mirlinda Ahmeti me ka ndihmuar shume dhe gjithmone me eshte pergjigjur menjehere pyetjeve, eshte femra e duhur faleminderit.
Email-i imEmail-i im
15:58 02 23 nëntor
Përvoja ime me zonjushën Mirlinda Ahmetin nga Lica ishte shumë e dobishme, ajo më përfaqësoi shumë mirë me huadhënësin dhe në fund e mora ndihmën financiare pa problem.
Renata HlaváčkováRenata Hlaváčková
14:21 02 23 nëntor
Jam shumë e kënaqur dhe zonja Ahmeti është shumë profesionale. Faleminderit shumë Renata
Bekim ShalaBekim Shala
11:46 02 23 nëntor
Konsulentja Mirlinda kuptoi menjëherë nevojat e mia si klient dhe punoi shumë për të arritur një rezultat pozitiv ndaj kërkesave të mia. I sjellshëm, efikas, i saktë, profesionalisht kompetent dhe shumë empatik personalisht. Unë rekomandoj shumë Mirlinda Ahmetin
Václav PalarčíkVáclav Palarčík
10:02 27 tetor 23
Helder FilipeHelder Filipe
11:52 25 23 tetor
joao pintojoao pinto
10:08 23 tetor 23
Jules UddinJules Uddin
10:16 16 23 tetor
BlumeoBlumeo
05:13 13 23 tetor
Marcelo FerreiraMarcelo Ferreira
11:34 12 23 tetor
Një profesioniste e shkëlqyer Mara Garcia
Salvatore Lo GiudiceSalvatore Lo Giudice
11:20 12 23 tetor
Manuel N^1 ishte shumë preciz, një profesionist i vërtetë.
Angela CoelhoAngela Coelho
09:39 09 23 tetor
Kristian FarinaKristian Farina
09:20 09 23 tetor
Kjo ishte një kënaqësi! Partner biznesi shumë i këndshëm!
juan alkaldejuan alkalde
06:36 04 23 tetor
jep gjithmonë zgjidhje
Luis GarciaLuis Garcia
16:50 03 23 tetor
Paolo ShefiPaolo Shefi
17:17 28 shtator 23
Kimberly BallamanKimberly Ballaman
16:18 26 shtator 23
Ai ishte në gjendje t'u përgjigjej të gjitha pyetjeve tona dhe të na ndihmonte me kërkesën tonë.
Nadia DeBarrosNadia DeBarros
13:13 21 shtator 23
Renaldo GjoziRenaldo Gjozi
09:18 20 shtator 23
Joaquim AzevedoJoaquim Azevedo
17:15 15 23 shtator
Antonio SimoneAntonio Simone
11:31 15 23 shtator
Falë zotit Manuel një person shumë kompetent në punën e tij faleminderit shumë
Roberto LabanoRoberto Labano
13:24 14 23 shtator
Adilson Paulo Amado JacintoAdilson Paulo Amado Jacinto
07:01 14 23 shtator
Je voudrais dire que Mara Garcia a été excellente pour résoudre ma demande. Du début jusqu'à la fin. Je recommande à 100%. Merci Mara 🙂
Ricardo RibeiroRicardo Ribeiro
06:49 14 23 shtator
Mara Garcia u kujdes për porosinë time. Super miqësor, i vëmendshëm dhe gjithmonë i gatshëm për të ndihmuar. Në këtë degë nga më të mirat që kam gjetur.
Adilson Paulo Amado JacintoAdilson Paulo Amado Jacinto
07:27 12 shtator 23
Cosimo TassoneCosimo Tassone
14:44 31 23 gusht
Konsulenti Manuel Ognissanti është një djalë shumë i mirë në punën e tij dhe i disponueshëm, falë njohurive të tij kam arritur të marr kreditin. ua rekomandoj te gjitheve..?? FALEMINDERIT MANUAL..
Ricardo Da SilvaRicardo Da Silva
08:25 31 23 gusht
Shpejt, pa problem.
Ricardo RibeiroRicardo Ribeiro
08:19 31 23 gusht
Francesco CrisafulliFrancesco Crisafulli
11:59 30 23 gusht
e disponueshme dhe praktike! çfarë ju nevojitet në këto situata.informuar
PikachuPikachu
12:48 19 23 gusht
Reklamim i rremë. Pamundësia për të marrë një kredi. Konsulenti që nuk më ofron asnjë zgjidhje, përveçse të ia dalim vetë... Unë e këshilloj fort kundër dhe kjo është turp.
Melitta CostantinoMelitta Costantino
11:06 08 23 qershor
Efikasitet i patëmetë. Nga A në ZFast, i qartë, efikas dhe serioz
Dave MartinsDave Martins
15:51 03 e martë 23
Zonja Garcia, me të cilën kam pasur kontakt nga fillimi në fund, ishte e shkëlqyer, e vëmendshme dhe shumë profesionale, duhet theksuar sepse në këtë fushë është shumë e rrallë. E mora kredinë time të majme shpejt prej tyre. Unë vetëm mund të rekomandoj
Rachel PittetRachel Pittet
12:33 02 e martë 23
Shumë i kënaqur, është gjetur një zgjidhje e mirë. Faleminderit shumë për punën tuaj
Rui P.SantosRui P.Santos
14:08 31 janar 23
Shërbim i shkëlqyer, mbështetje shumë e mirë ndaj klientit gjatë gjithë rrugës. Një kënaqësi e vërtetë që i gjeta. Mara bëri gjithçka për të më ndihmuar të gjeja një zgjidhje. Faleminderit
Danny FernandoDanny Fernando
14:37 25 janar 23
Kompani qe jep vertet nga vetja per keta kliente dhe qe me te vertete perpiqet te gjeje zgjidhje Sherbim miqësor, mbeshtetje ne te gjitha fazat. Pro të vërtetë. Unë rekomandoj shumë. Shumë faleminderit zonjës Garcia për profesionalizmin dhe efikasitetin e saj.
js_loader

Cilat janë rajonet më të mira për të blerë prona jashtë vendit?

kredi private për blerje pasurie të paluajtshme

Zgjedhja e rajonit për të blerë pasuri të paluajtshme jashtë vendit varet nga disa faktorë. Ju do të duhet të merrni parasysh buxhetin tuaj, objektivat tuaja investuese dhe mbi të gjitha preferencat tuaja personale. Megjithatë, këtu janë disa rajone që mund të jenë tërheqëse për njerëzit që dëshirojnë të blejnë pasuri të paluajtshme jashtë vendit duke përdorur kredi private:

 1. Portugez: Tregu portugez i pasurive të paluajtshme ofron çmime të përballueshme dhe një rendiment të lartë të mundshëm të qirasë. Ky është veçanërisht rasti në qytetet e Lisbonës, Portos dhe në jug të vendit.
 2. Spanja: Çmimet e pronave në Spanjë kanë rënë vitet e fundit, duke ofruar mundësi investimi me çmime tërheqëse, veçanërisht në Costa del Sol.
 3. Kroacia: Kroacia ofron çmime të përballueshme për investitorët e pronave, si dhe potencial të lartë të dhënies me qira, veçanërisht në qytetet e njohura bregdetare.
 4. SHTETET E BASHKUARA : Tregu i pasurive të paluajtshme në SHBA është tërheqës për investitorët e huaj për shkak të stabilitetit të tregut dhe normave të ulëta të interesit, veçanërisht në qytete si Miami, Orlando dhe Nju Jorku.
 5. Tajlandë: Tregu tajlandez i pasurive të paluajtshme ofron çmime të përballueshme, një kosto të ulët jetese dhe një potencial të lartë për kthime me qira, veçanërisht në qytetet Bangkok dhe Pattaya.

Është e rëndësishme të theksohet se blerja e pasurive të paluajtshme jashtë vendit mund të përfshijë rreziqe dhe se është thelbësore që të hulumtohen tërësisht rregulloret dhe ligjet vendore përpara se të merret një vendim. Gjithashtu, rekomandohet që të konsultoheni me një ekspert të investimeve në pasuri të paluajtshme për këshilla mbi opsionet më të mira të investimit dhe rreziqet e mundshme.

Konkluzioni ynë për kredinë private për një blerje pasurie të paluajtshme jashtë vendit

Marrja e kredisë private për një blerje prone jashtë vendit është një hap vendimtar për njerëzit që dëshirojnë të investojnë ose dëshirojnë të përfitojnë nga akomodimi për pushime. Megjithatë, me një qasje metodike dhe me ndihmën e profesionistë me përvojë, ju mund të optimizoni shanset tuaja për të marrë një kredi private të përshtatur me nevojat tuaja dhe projektin tuaj të pasurive të paluajtshme.

Në Lica, ne jemi të specializuar në brokerimin privat të kredisë në Zvicër dhe ju mbështesim gjatë gjithë projektit tuaj të blerjes së pasurive të paluajtshme jashtë vendit. na kontaktoni sot për të përfituar nga ekspertiza jonë dhe rrjeti ynë i partnerëve financiarë për të gjetur kredi private për një blerje pasurie të paluajtshme jashtë vendit që plotëson nevojat tuaja

A keni pyetje përpara se të aplikoni për kredi private? Këshilltarët tanë janë aty për t'iu përgjigjur pyetjeve tuaja 7 ditë në javë drejtpërdrejt WhatsApp. Na kërkoni më shumë informacion dhe ne do të jemi të lumtur t'ju përgjigjemi!

Duke vazhduar të përdorni këtë faqe interneti, ju pranoni përdorimin e cookies dhe teknologjive të tjera të ngjashme. Më shumë informacion këtu.

Lica
4.9
Based on 180 reviews
mundësuar nga Google
Ricardo Andre
Ricardo Andre
12:55 24 prill 24
Despo Dimitriou
Despo Dimitriou
12:43 23 24 prill
Omar Gourgel është një person shumë kompetent dhe inteligjent. Ai është i etur për të ndihmuar dhe për të gjetur zgjidhjen më të mirë. Faleminderit për përpjekjet tuaja për të më ndihmuar me financimin tim.
Klaudia Kosta
Klaudia Kosta
12:28 23 24 prill
See All Reviews
js_loader

Na dërgoni aplikacionin tuaj:

Zgjidhni gjuhën tuaj dhe bëni pyetjet tuaja!