Udhëzuesi i plotë i kredisë private për udhëtarët ndërkufitarë zviceranë

kredi private për udhëtarët ndërkufitarë zviceranë

Kredia private është një opsion për udhëtarët zviceranë që kërkojnë të huazojnë para financojnë projekte të ndryshme, si blerja e një makine, rinovimet ose ristrukturimi i borxheve të ndryshme. Megjithatë, është e rëndësishme të kuptohen plotësisht opsionet e ndryshme të disponueshme dhe kërkesat e nevojshme për të marrë kredi private si një udhëtar ndërkufitar zviceran. Në këtë udhëzues, ne do të eksplorojmë gjithçka që ju duhet të dini rreth kredisë private për udhëtarët zviceranë.

Përmbajtja

 1. Çfarë është një kredi private për udhëtarët ndërkufitarë zviceranë
 2. Përparësitë dhe disavantazhet e kredisë private për udhëtarët ndërkufitarë
 3. Kriteret për marrjen e kredisë private si punëtor ndërkufitar
 4. Kushtet private të kredisë për udhëtarët ndërkufitarë zviceranë me Lica
 5. Si të krahasoni ofertat e kredisë private
 6. Si të aplikoni për kredi private si punëtor ndërkufitar
 7. Si të përmirësoni shanset tuaja për të marrë kredi private
 8. Si të shlyeni kredinë tuaj private si udhëtar ndërkufitar zviceran
 9. Pasojat e mos shlyerjes së një kredie private
 10. Gabimet që duhen shmangur kur kërkoni kredi private
 11. Përfundimi ynë për kredinë private për udhëtarët ndërkufitarë zviceranë

Çfarë është një kredi private për punëtorët ndërkufitarë zviceranë?

Një kredi private për punëtorët ndërkufitarë zviceranë është një kredi e dhënë për punëtorët ndërkufitarë që punojnë në Zvicër, por që banojnë në një vend fqinj. Mund të përdoret lirisht për të financuar projekte personale si blerja e një makine, rinovimi i një shtëpie ose ndonjë nevojë tjetër financimi. Në fakt, një kredi private për udhëtarët ndërkufitarë zviceranë funksionon tamam si kredia private për një banor zviceran.

Megjithatë, udhëtarët ndërkufitarë zviceranë mund të hasin vështirësi në marrjen e një kredie nga bankat zvicerane për shkak të statusit të tyre si rezidentë të huaj. Në të vërtetë, bankat zvicerane mund të ngurrojnë t'u japin para këtyre punëtorëve për shkak të rreziqeve që lidhen me ndryshimin në legjislacion midis vendeve të banimit dhe punës.

Përparësitë dhe disavantazhet e një kredie private për punëtorët ndërkufitarë zviceranë

kredi private për udhëtarët ndërkufitarë zviceranë

Kredia private ofron disa avantazhe për udhëtarët zviceranë, duke përfshirë fleksibilitetin, shpejtësinë dhe komoditetin. Kreditë private janë përgjithësisht të lehta për t'u marrë dhe nuk kërkojnë kolateral, që do të thotë se procesin e aplikimit është shpesh më e lehtë dhe më e shpejtë se hipotekat tradicionale. Për më tepër, kreditë private mund të përdoren për të financuar një sërë projektesh personale, duke ofruar fleksibilitet të madh për huamarrësit.

Megjithatë, ka edhe disavantazhe për t'u marrë parasysh. Normat e interesit për kreditë private janë më të larta se ato të hipotekave, që do të thotë se kostoja totale e kredisë mund të jetë më e lartë. Gjithashtu, disa kredi private për udhëtarët mund të kenë kushte më të rrepta shlyerjeje, të cilat mund ta bëjnë ripagimin më të vështirë për disa huamarrës.

Kriteret për të marrë financimin tuaj

Për të marrë kredi private si një punonjës ndërkufitar zviceran, duhet të plotësohen disa kritere. Para së gjithash, sigurisht që ju duhet të jeni të moshës madhore dhe të keni një punë në Zvicër. Për më tepër, huamarrësit duhet të kenë përgjithësisht të ardhura të qëndrueshme dhe të mjaftueshme për të shlyer kredinë private të kërkuar. Këtu janë kriteret e nevojshme për të marrë një kredi private për punëtorët ndërkufitarë zviceranë:

 1. Përfitoni të ardhura të qëndrueshme nga një punë në Zvicër
 2. Të jetë në posedim të një leje G si udhëtar ndërkufitar për të paktën 36 muaj
 3. Keni vendbanimin tuaj në një shtet fqinj (në kufi) me Zvicrën

Përveç kësaj, për fat të keq nuk është e mundur të përfitoni nga kredia private, nëse jeni banka e ndaluar në vendin tuaj të banimit.

Punëtorët ndërkufitarë – Kushtet e kredisë suaj me Lica

Lica ofron zgjidhje private krediti i favorshëm për udhëtarët ndërkufitarë zviceranë me disa nga pagesat mujore më të ulëta në treg. Punëtorët që banojnë në vendet e mëposhtme mund të përfitojnë nga zgjidhjet tona:

VlerësoniNga 3.9% deri në 7.9% sipas të dhënave tuaja personale
Në rritje Nga 3,000 CHF.- deri në 250,000 CHF.-
KohëzgjatjaNga 6 deri në 120 muaj
FleksibilitetiMundësia për të pezulluar pagesën e pagesave tuaja mujore
MbrojtjaSigurimi i pagesës në rast sëmundjeje, aksidenti, papunësie ose vdekjeje

Si të krahasoni ofertat?

Përpara se të zgjidhni një huadhënës, është e rëndësishme të krahasoni ofertat e disponueshme të kredisë private. Në të vërtetë, huamarrësit duhet të rishikojnë gjithmonë normat e propozuara të interesit dhe kushtet e shlyerjes! Kështu, duke kërkuar Shërbimet Lica kurseni kohë dhe para. Specialisti juaj i kredisë private do të krahasojë dhe analizojë zgjidhjet e financimit për ju. Kjo, duke marrë parasysh situatën tuaj dhe objektivat tuaja. Me Lica përfitoni nga një këshillë tërësisht e personalizuar dhe e vërtetuar nga 100% e klientëve tanë:

Arthur EstevesArthur Esteves
14:56 16 prill 24
Përvoja ime ishte 5 yje. Personi që trajtoi rastin tim ishte zonja Mara Garcia. Një profesionist i shkëlqyer, shumë miqësor dhe gjithmonë i disponueshëm për t'iu përgjigjur të gjitha pyetjeve të mia. Ai e trajtoi të gjithë procesin në mënyrën më të mirë të mundshme. Gjithçka ishte me 5 yje.
Cergiogomes GomesCergiogomes Gomes
10:30 03 24 Prill
Pershendetje pershendetje shikoj zoti Omar eshte ne maje shume punetor i vemendshem shume profesionist pergjegjes me pelqeu te punoja me zotin Omar urime telefononi te kemi nje bashkepuntor te tille.
Haileab BehreHaileab Behre
00:40 02 24 Prill
Patricia DeMichelePatricia DeMichele
09:41 28 mars 24
Z. Manuel Ognissanti na dha këshilla 360 gradë. Shumë kompetent dhe profesional. Meriton më shumë se 5 yje. Falë tij, ne morëm meritën.
Andrea DeianaAndrea Deiana
03:46 28 mars 24
Z. Ognissanti Manuel, me profesionalizmin dhe kompetencën e tij, mundi të më drejtonte dhe këshillonte në mënyrën më të mirë të mundshme. Meriton më shumë se 5 yje!
Agostinho Ferreira alvesAgostinho Ferreira alves
11:26 04 mars 24
Véronique TeroscVéronique Terosc
16:29 27 shkurt 24
Eksperiencë shumë e mirë. Ajo është shumë profesioniste.
Arthur MoreiraArthur Moreira
13:51 21 24 shkurt
Marta FerreiraMarta Ferreira
14:47 20 shkurt 24
Jedidia AndrianarivonyJedidia Andrianarivony
13:49 20 shkurt 24
Është e patëmetë
Anderson ZomerAnderson Zomer
12:08 15 shkurt 24
Vërtet i kënaqur me Omanin! Shumë profesional, i qartë dhe i shpejtë! FALEMINDERIT
Houda KacemHouda Kacem
13:33 09 24 shkurt
Andreas HerzigAndreas Herzig
19:58 05 24 shkurt
Leonora NrecajLeonora Nrecaj
16:52 03 24 shkurt
Unë mund t'ju rekomandoj shumë këshillat e Mirlinda Ahmetit në Lica. Ajo është e besueshme, vepron shpejt dhe gjen zgjidhje, jam shumë i kënaqur me të. ??
Profesionalizëm i jashtëzakonshëm nga znj. Mara Garcia dhe gjithë ekipi i saj. Unë rekomandoj.
Eliane RibeiroEliane Ribeiro
11:33 30 janar 24
Do të doja të ndaja mendimin tim pozitiv për shërbimet e Lica Crédit. Ekipi i tyre profesional ishte efikas në përpunimin e aplikimit tim për kredi, me norma interesi konkurruese dhe kushte fleksibël të shlyerjes. Unë rekomandoj shumë shërbimet tuaja.
Giuseppe Di CarmineGiuseppe Di Carmine
13:39 26 janar 24
Manueli është një person i sjellshëm dhe shumë kompetent. Dikush qe di te beje punen e tij dhe qe nuk heq dore.E rekomandoj shume.
Matteo D'ArpinoMatteo D'Arpino
19:57 18 janar 24
Rosario D'alessandroRosario D'alessandro
10:38 18 janar 24
Manueli është një djalë i mirë
zyrtarevitordiaszyrtarevitordias
14:23 11 janar 24
Gjithmonë përpiquni derisa të gjejmë një zgjidhje për klientin
Marta CabralMarta Cabral
15:57 09 24 janar
Filipa DiasFilipa Dias
14:05 05 24 janar
Dovile TDovile T
13:22 03 24 janar
Faleminderit Manuel për ndihmën profesionale, reagimet e shpejta dhe efikase!
Lurdes CunhaLurdes Cunha
13:26 07 23 dhjetor
Dëshiroj të falënderoj zotin Omar Gourgel, sepse ai ishte shumë profesionist, këshilltar i shkëlqyer dhe efikas në punën e tij. Burri im (Z. Artur Da Silva Cunha) dhe unë jemi jashtëzakonisht të kënaqur dhe rekomandojmë shërbimet tuaja.
Zejneb RkainZejneb Rkain
13:34 29 nëntor 23
Nilsa TeixeiraNilsa Teixeira
17:02 16 23 nëntor
Konsulentja Mara Garcia përveçse miqësore është një profesioniste e mirë.Ajo është shumë e mirë në atë që bën...
Pedro RamiaoPedro Ramiao
16:45 16 23 nëntor
Ana BelloAna Bello
11:16 16 23 nëntor
Z. Omar ishte shumë profesionist dhe shumë i vëmendshëm ndaj nevojës sime për të marrë ceedito
Alberto FloresAlberto Flores
15:48 07 23 nëntor
Pershendetje zoterinj nga LicaO sigurisht qe jam i kenaqur me vemendjen tuaj sidomos te z.
Fadil KamishiFadil Kamishi
20:44 03 23 nëntor
Pershendetje zoti Manuel ju jeni n1 urime jam shume i kenaqur me punen qe beni per ne faleminderit shume.
Václav PalarčíkVáclav Palarčík
18:59 03 23 nëntor
Shume faleminderit zonja Mirlinda Ahmeti me ka ndihmuar shume dhe gjithmone me eshte pergjigjur menjehere pyetjeve, eshte femra e duhur faleminderit.
Email-i imEmail-i im
15:58 02 23 nëntor
Përvoja ime me zonjushën Mirlinda Ahmetin nga Lica ishte shumë e dobishme, ajo më përfaqësoi shumë mirë me huadhënësin dhe në fund e mora ndihmën financiare pa problem.
Renata HlaváčkováRenata Hlaváčková
14:21 02 23 nëntor
Jam shumë e kënaqur dhe zonja Ahmeti është shumë profesionale. Faleminderit shumë Renata
Bekim ShalaBekim Shala
11:46 02 23 nëntor
Konsulentja Mirlinda kuptoi menjëherë nevojat e mia si klient dhe punoi shumë për të arritur një rezultat pozitiv ndaj kërkesave të mia. I sjellshëm, efikas, i saktë, profesionalisht kompetent dhe shumë empatik personalisht. Unë rekomandoj shumë Mirlinda Ahmetin
Václav PalarčíkVáclav Palarčík
10:02 27 tetor 23
Helder FilipeHelder Filipe
11:52 25 23 tetor
joao pintojoao pinto
10:08 23 tetor 23
Jules UddinJules Uddin
10:16 16 23 tetor
BlumeoBlumeo
05:13 13 23 tetor
Marcelo FerreiraMarcelo Ferreira
11:34 12 23 tetor
Një profesioniste e shkëlqyer Mara Garcia
Salvatore Lo GiudiceSalvatore Lo Giudice
11:20 12 23 tetor
Manuel N^1 ishte shumë preciz, një profesionist i vërtetë.
Angela CoelhoAngela Coelho
09:39 09 23 tetor
Kristian FarinaKristian Farina
09:20 09 23 tetor
Kjo ishte një kënaqësi! Partner biznesi shumë i këndshëm!
juan alkaldejuan alkalde
06:36 04 23 tetor
jep gjithmonë zgjidhje
Luis GarciaLuis Garcia
16:50 03 23 tetor
Paolo ShefiPaolo Shefi
17:17 28 shtator 23
Kimberly BallamanKimberly Ballaman
16:18 26 shtator 23
Ai ishte në gjendje t'u përgjigjej të gjitha pyetjeve tona dhe të na ndihmonte me kërkesën tonë.
Nadia DeBarrosNadia DeBarros
13:13 21 shtator 23
Renaldo GjoziRenaldo Gjozi
09:18 20 shtator 23
Joaquim AzevedoJoaquim Azevedo
17:15 15 23 shtator
Antonio SimoneAntonio Simone
11:31 15 23 shtator
Falë zotit Manuel një person shumë kompetent në punën e tij faleminderit shumë
Roberto LabanoRoberto Labano
13:24 14 23 shtator
Adilson Paulo Amado JacintoAdilson Paulo Amado Jacinto
07:01 14 23 shtator
Je voudrais dire que Mara Garcia a été excellente pour résoudre ma demande. Du début jusqu'à la fin. Je recommande à 100%. Merci Mara 🙂
Ricardo RibeiroRicardo Ribeiro
06:49 14 23 shtator
Mara Garcia u kujdes për porosinë time. Super miqësor, i vëmendshëm dhe gjithmonë i gatshëm për të ndihmuar. Në këtë degë nga më të mirat që kam gjetur.
Adilson Paulo Amado JacintoAdilson Paulo Amado Jacinto
07:27 12 shtator 23
Cosimo TassoneCosimo Tassone
14:44 31 23 gusht
Konsulenti Manuel Ognissanti është një djalë shumë i mirë në punën e tij dhe i disponueshëm, falë njohurive të tij kam arritur të marr kreditin. ua rekomandoj te gjitheve..?? FALEMINDERIT MANUAL..
Ricardo Da SilvaRicardo Da Silva
08:25 31 23 gusht
Shpejt, pa problem.
Ricardo RibeiroRicardo Ribeiro
08:19 31 23 gusht
Francesco CrisafulliFrancesco Crisafulli
11:59 30 23 gusht
e disponueshme dhe praktike! çfarë ju nevojitet në këto situata.informuar
PikachuPikachu
12:48 19 23 gusht
Reklamim i rremë. Pamundësia për të marrë një kredi. Konsulenti që nuk më ofron asnjë zgjidhje, përveçse të ia dalim vetë... Unë e këshilloj fort kundër dhe kjo është turp.
Melitta CostantinoMelitta Costantino
11:06 08 23 qershor
Efikasitet i patëmetë. Nga A në ZFast, i qartë, efikas dhe serioz
Dave MartinsDave Martins
15:51 03 e martë 23
Zonja Garcia, me të cilën kam pasur kontakt nga fillimi në fund, ishte e shkëlqyer, e vëmendshme dhe shumë profesionale, duhet theksuar sepse në këtë fushë është shumë e rrallë. E mora kredinë time të majme shpejt prej tyre. Unë vetëm mund të rekomandoj
Rachel PittetRachel Pittet
12:33 02 e martë 23
Shumë i kënaqur, është gjetur një zgjidhje e mirë. Faleminderit shumë për punën tuaj
Rui P.SantosRui P.Santos
14:08 31 janar 23
Shërbim i shkëlqyer, mbështetje shumë e mirë ndaj klientit gjatë gjithë rrugës. Një kënaqësi e vërtetë që i gjeta. Mara bëri gjithçka për të më ndihmuar të gjeja një zgjidhje. Faleminderit
Danny FernandoDanny Fernando
14:37 25 janar 23
Kompani qe jep vertet nga vetja per keta kliente dhe qe me te vertete perpiqet te gjeje zgjidhje Sherbim miqësor, mbeshtetje ne te gjitha fazat. Pro të vërtetë. Unë rekomandoj shumë. Shumë faleminderit zonjës Garcia për profesionalizmin dhe efikasitetin e saj.
Flaco VerdeFlaco Verde
17:15 19 23 janar
Shumë faleminderit Mara për ndihmën dhe efikasitetin e saj.
Eugenie KuassiEugenie Kuassi
16:27 18 nëntor 22
Po jam shume i kenaqur me Manuelin, njerezisht i disponueshem, shpjegon qarte me profesionalizem, shume i sjellshem ne telefon, rekomandoj Lica ++++++ dhe shume faleminderit Manuelit!
Oberlin MichaelOberlin Michael
16:58 01 22 nëntor
Ajo me të vërtetë isha unë, është e vetmja që besoi në mua, më duket e pabesueshme
vincent Morelvincent Morel
13:14 24 tetor 22
Mara Garcia Unë e rekomandoj atë për kreditet
jaffyx leejaffyx lee
11:09 21 tetor 22
Shumë e përgjegjshme dhe e disponueshme
js_loader

Si të aplikoni për financim online?

Për të aplikuar për kredi private si udhëtar ndërkufitar zviceran, huamarrësit duhet japin informacion për gjendjen e tyre financiare, punësimin dhe shpenzimet e tyre. Huamarrësit duhet gjithashtu të japin informacion mbi shumën e dëshiruar të kredisë dhe afatin e dëshiruar të shlyerjes. Është e rëndësishme të sigurohet informacion i saktë dhe i plotë për shmangni çdo refuzim të kërkesës. Këtu janë dokumentet e zakonshme që do t'ju kërkohet të merrni kredinë tuaj private për udhëtarët ndërkufitarë zviceranë:

 • Licenca juaj G (e vlefshme dhe e nënshkruar)
 • 3 fletëpagesat tuaja të fundit
 • Njoftimet bankare të llogarisë suaj në Zvicër gjatë 3 muajve të fundit
 • Këshilla bankare nga banka juaj në vendin e banimit gjatë 3 muajve të fundit
 • Fatura juaj e fundit e energjisë elektrike

Në varësi të situatës suaj, këshilltari juaj i kreditit Lica mund t'ju kërkojë gjithashtu disa informacione shtesë. Kjo, me qëllim të maksimizoni shanset tuaja për të marrë kredi private për udhëtarët ndërkufitarë zviceranë.

Si të përmirësoni shanset tuaja për të marrë financim?

kredi private ndërkufitare

Për të përmirësuar shanset tuaja për të marrë kredi private si një udhëtar ndërkufitar zviceran, është e rëndësishme të mbani një histori të mirë krediti duke shlyer borxhet tuaja në kohë dhe duke shmangur pagesat e vonuara. Huamarrësit gjithashtu mund të përmirësojnë shanset e tyre duke ofruar informacion të plotë dhe të saktë rreth situatës së tyre financiare dhe zgjedhjes një ndërmjetës krediti i besueshëm dhe me reputacion.

Si të shlyeni financimin tuaj nëse jeni një udhëtar ndërkufitar?

Huamarrësit mund të shlyejnë ato kredi private si një udhëtar ndërkufitar zviceran duke bërë pagesa mujore në datën e caktuar. Është e rëndësishme të respektohen kushtet e shlyerjes së huadhënësit për të shmangur çdo kosto shtesë ose pasoja negative. Gjithashtu vini re se me Lica, është gjithmonë e mundur të shlyeni kredinë tuaj private herët dhe pa kosto!

Pasojat e mos rimbursimit

Mos shlyerja e një kredie private si punonjës ndërkufitar zviceran mund të ketë pasoja të rënda. Huadhënësit mund të aplikojnë tarifa të vonuara ose gjoba për pagesat e humbura, dhe gjithashtu mund të raportojnë dështimin tek agjencitë e raportimit të kredisë, të cilat mund të ndikojnë negativisht në historinë tuaj të kreditit si huamarrës. Përveç kësaj, huadhënësi mund të pësojë procedura e mbledhjes së borxhit për të rikuperuar fondet e papaguara.

Gabimet që duhen shmangur kur kërkoni kredi private për udhëtarët ndërkufitarë zviceranë

Kurthi i kredisë private ndërkufitare

Kur kërkoni kredi private për udhëtarët ndërkufitarë zviceranë, është e rëndësishme të shmangni disa gabime. Huamarrësit duhet të shmangin nxitimin për ofertën e parë të disponueshme të huasë pa bërë kërkime të plota. Është gjithashtu e rëndësishme të mos huazoni më shumë se sa është e nevojshme dhe të kontrolloni kushtet e marrëveshjes suaj të kredisë.

Për më tepër, sistemi në Zvicër absolutisht nuk e favorizon faktin e kërkojnë disa institucione huadhënëse në të njëjtën kohë. Në të vërtetë, kur aplikoni për kredi në Zvicër, kjo duhet të tregohet në dosjen qendrore ZEK. Është një qendër informative zvicerane që mbledh informacione kreditore nga aktivitetet kreditore të personave fizikë dhe juridikë. Prandaj, çdo kërkesë është e shënuar në këtë qendër dhe në rast refuzimi të përsëritur, mund të mos jeni në gjendje të merrni kredi private për udhëtarët ndërkufitarë për një kohë të gjatë.

Përfundimi ynë për kredinë private për udhëtarët ndërkufitarë zviceranë

Si përfundim, kredia private për udhëtarët ndërkufitarë mund të ofrojë një mundësi financimi të përshtatshme dhe fleksibël për njerëzit që kërkojnë të financojnë projekte personale. Megjithatë, është e rëndësishme të kuptohet kriteret e përshtatshmërisë dhe kushtet e shlyerjes përpara se të aplikoni. Huamarrësit e mundshëm duhet të kërkojnë gjithashtu shërbimet e një ndërmjetësi të specializuar kredie për të gjetur ofertat më konkurruese të kredisë dhe për të negociuar kushte më të favorshme të shlyerjes.

Është gjithashtu e rëndësishme të theksohet se çdo kërkesë për kredi private për punëtorët ndërkufitar është unike dhe se kriteret e pranueshmërisë mund të ndryshojnë sipas huadhënësve.

A keni pyetje përpara se të aplikoni për kredi private? Këshilltarët tanë janë aty për t'iu përgjigjur pyetjeve tuaja 7 ditë në javë drejtpërdrejt WhatsApp. Na kërkoni më shumë informacion dhe ne do të jemi të lumtur t'ju përgjigjemi!

Duke vazhduar të përdorni këtë faqe interneti, ju pranoni përdorimin e cookies dhe teknologjive të tjera të ngjashme. Më shumë informacion këtu.

Lica
4.9
Based on 173 reviews
mundësuar nga Google
Cergiogomes Gomes
Cergiogomes Gomes
10:30 03 24 Prill
Pershendetje pershendetje shikoj zoti Omar eshte ne maje shume punetor i vemendshem shume profesionist pergjegjes me pelqeu te punoja me zotin Omar urime telefononi te kemi nje bashkepuntor te tille.
Haileab Behre
Haileab Behre
00:40 02 24 Prill
Patricia DeMichele
Patricia DeMichele
09:41 28 mars 24
Z. Manuel Ognissanti na dha këshilla 360 gradë. Shumë kompetent dhe profesional. Meriton më shumë se 5 yje. Falë tij, ne morëm meritën.
See All Reviews
js_loader

Na dërgoni aplikacionin tuaj:

Zgjidhni gjuhën tuaj dhe bëni pyetjet tuaja!